Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire S
HTC Desire S
luky ::
Prosim za pomoč kako povrniti nazaj uro na desk telefona. Pomotoma sem jo povlekel čisto spodaj in je zginila neznano kam.
luky!
- spremenil: luky ()
luky ::
Fantje prosim pomoč in sicer iščem spodnjo datoteko in trenutno nimam uspeha. Mogoče mi kdo od vas pomaga z linkom do nje.
To potrebujem za svoj HTC Desire S. kjer bi rad naložil čez obstoječi ROM. Ker pod PG88IMG mi najde samo radio tega pa ne rabim, ampak celotni ROM OFFICIAL RUU za Sago Desire S.
Hvala za vsak odgovor.
RG88IMG official RUU
To potrebujem za svoj HTC Desire S. kjer bi rad naložil čez obstoječi ROM. Ker pod PG88IMG mi najde samo radio tega pa ne rabim, ampak celotni ROM OFFICIAL RUU za Sago Desire S.
Hvala za vsak odgovor.
RG88IMG official RUU
luky!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 474207 (216493) | Rupa |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30561 (18919) | fishy12 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30316 (24479) | leiito |
» | HTC Desire HDOddelek: Mobilne tehnologije | 1839 (1505) | retrox |
» | Sense 3.0 na voljo le za peščico napravOddelek: Novice / Android | 9246 (7119) | JayKay |