» »

hiter link do neta - alternativa ADSL/KABLU

hiter link do neta - alternativa ADSL/KABLU

Jux ::

Zdravo.
Sedajle sem uprabnik kabla in mi neomejeno mori 512/128, menjal pa tud nebi na samo 1024/256. Klical sem na SiOl in bojda mi ADSL tud ne bo vleku 4096, kar je moja zelja.
A obstaja kaksna moznost da se za cca. 20-25k na mesec dobi link, ki je hitrosti vsaj 4096 - po moznosti simetricen. (ne vem, kje naj sploh gledam)

Gracias.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

Gandalfar ::

dej se men povej k to pogruntas :>

za 4Mb simetricenga pa mojem rabs ze najeti vod, ki te kr mal vec pride..

bruhanje ::

kar se tice simetrije je SDSL (2mbit/2mbit) ena izmed opcij, pa se to ti Siol ne more zagotovit, SDSL rabi posebni vodnik in ne deluje na telefonskih vodnikih. Poklic TeleSmeh:D. Ce bi pa rad zakupu simetricno sirokopasovno povezavo (mislm... haloo|O ) mas pa tuki cenik!

Osama ma vas rad!

the_unborn ::

100mbit:D cena 760000:\

BaRtMaN ::

760 čukov? 8-O
To so dobre 3 plače od moje mame pa še moje štipendije zraven.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

Tomi ::

Ampak linija je pa huda..
Preverjeno že skoraj vsak dan zadnji dve leti in pol..
metrodusa.blogspot.com

SmoKey ::

Ja Tomi sej vsi že ful dolg vemo da maš na faksu 'hudo povezavo' Sorry sam mi gre že na živce tale moj dial-up pa bi vse siolovce pa ostale kur.. nekam poslal.

P.S.: Tomi to ni letel nate sam sm res že popizdu zarad tega ker sm 10 km iz LJubljane pa ma folk u rovtah bogu za leđima adsl tle pr nas pa kr neki mutijo.

;(( ;(( PIČ.U MATER.U !!!!!! ;(( ;((
Živalsk vrt iz silicijeve doline

PaJo ::

Verjetno je blem v tem da maste svojo lokalno centralo pa je gor obesna mogoce vasa vas pa se par okoliskih vasi, kar pa ne prinese dovolj potencialnega folka ki bi ADSL vzelo, zato se tvoje centrale niso nadgradili. Recimo jaz sem mel sreco, sem kar fajn na podezelju doma, ampak centrala na katero sem priklopljne pokriva zelo veliko podrocje in se jim je ADSL vsekakor izplacal, ker po moje ze majo vsaj 30 userjev, ce ne se vec:D
Probaj zbrat vsaj 20 potencilnega folka ki je na isti centrali kod ti pa neses ta spisek komo na telkom, mogoce se bo kaj hitrje premknilo, drugace pa ti druga ne preostane kod da samo cakas;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

daylight ::

meni je pa očka za rojstni dan nabavu 100Mbit povezavo :D :D :D

PaJo ::

Eni maste pa bogate ocke, da si lahko privoscijo 800k na mesec sroskov samo za internet;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

T-2 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Omrežja in internet
81288505 (46225) T-2 Info
»

Kdaj pride vdsl? (strani: 1 2 )

816306 (4652) Hux
»

Novi ADSL paketi - uradni thread

253648 (1969) Gandalfar
»

ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60735702 (18784) RedOS
»

1024/ 256kb = cca 12K

351981 (976) pivmik

Več podobnih tem