Forum » Pomoč in nasveti » izklop oz.resetiranje compa
izklop oz.resetiranje compa
marc100 ::
imam še en problem in sicer comp se mi ugaša nenapovedano,se resetira, rami so okej, imam sata disk(podatkovni kabel plata-disk je sata kabel, napajlnik kadel pa je tak kot ide iz napajalnika.
grafična je okej, sedaj pa me zanima vaše mnenje kaj bi lahko še bilo narobe,glede na to da sem disketnik in dvd rom izklopil.
malo sem ciljal na napajalnik toda je mogoče da je napajalnik fuč,mislim dela mi, je možnost da je fuč disk? malo ruži,je to to,da se mi izklaplja?
hvala vnaprej za pomoč
grafična je okej, sedaj pa me zanima vaše mnenje kaj bi lahko še bilo narobe,glede na to da sem disketnik in dvd rom izklopil.
malo sem ciljal na napajalnik toda je mogoče da je napajalnik fuč,mislim dela mi, je možnost da je fuč disk? malo ruži,je to to,da se mi izklaplja?
hvala vnaprej za pomoč
hojnikb ::
Preglej plato, če maš kake napihjene kondenzatorje.
Za disk pa poglej S.M.A.R.T podatke, če slučajn odpoveduje.
Za disk pa poglej S.M.A.R.T podatke, če slučajn odpoveduje.
#brezpodpisa
marc100 ::
zravo,plata je OK! ni nobenih napihljivih kondezatorjev, disk je drugi noter kakor prej . prej je bil 160 sedaj je 20gb, ampak stvar je še vedno ista . sedaj pa se izklopi monitor,napise ni signala, comp lavfa naprej,
po mojem je to potem kriva grafična kartica,kaj menite?
po mojem je to potem kriva grafična kartica,kaj menite?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19694 (7130) | specing |
» | Sestava računalnika in še vprašanje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 17980 (11329) | Han |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5379 (4768) | Janac |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1439) | gt55gre |
» | ponovni zagon računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (2072) | solatko |