Forum » Pomoč in nasveti » Samsung c652 in pvr funkcija
Samsung c652 in pvr funkcija
laguna1 ::
Pozdravljeni
Imam samsung 46c652 in preko menija vklopljeno funkcijo PVR (snemanje). Imam priklopljen usb disk 500gb in zadeva deluje perfektno, torej snemanje ni problem. Vendar želim poleg posnetih oddaj s tv-ja imeti na disku tudi kake divx ali flv, ki jih imam na drugem disku. Tu pa nastane problem, saj mi je moj TV (ki ga uporabljam za PVR)formatiral disk v meni neznani format, ki ga računalnik ne prepozna.
Zato me zanima, kako lahko na ta usb disk prenesem moje divx in flv file, torej da bi zraven posnetih oddaj s TV imel tudi moje že posnete filme (file).
LP
Imam samsung 46c652 in preko menija vklopljeno funkcijo PVR (snemanje). Imam priklopljen usb disk 500gb in zadeva deluje perfektno, torej snemanje ni problem. Vendar želim poleg posnetih oddaj s tv-ja imeti na disku tudi kake divx ali flv, ki jih imam na drugem disku. Tu pa nastane problem, saj mi je moj TV (ki ga uporabljam za PVR)formatiral disk v meni neznani format, ki ga računalnik ne prepozna.
Zato me zanima, kako lahko na ta usb disk prenesem moje divx in flv file, torej da bi zraven posnetih oddaj s TV imel tudi moje že posnete filme (file).
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samsung sreije c6 in vklop PVR funkcijeOddelek: Zvok in slika | 1874 (1569) | tomko030 |
» | Trdi disk ta snemanje na televizijoOddelek: Kaj kupiti | 2952 (2758) | dmk |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9611 (7975) | asterix2000 |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23050 (10265) | Yossarian |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8636 (5608) | Pyr0Beast |