» »

Dell garancija

Dell garancija

Piška ::

Lep pozdrav!

Junija sem kupila DELLov prenosni računalnik in, ker sem imela slabe izkušnje z garancijami, sem takrat še kupila dodatno garancijo za 3 leta. V trgovini so mi rekli, da morajo garancijo potrditi v tujini in, da bo trajalo kakšnih 14 dni, da mi to garancijo potrdijo. Dala sem tel.št., ampak me ni nihče poklical.

Danes mineva 2 MESECA od tega nakupa. Moj denar za podaljšanje garancije (73€) v trgovini imajo. Ko sem se obrnila na njih - saj me nihče ni poklical, niti obvestil da bo to trajalo malo dlje, kot je bilo predvideno, so mi rekli, da še vedno čakajo DELLovega dobavitelja in, da vsi v Sloveniji to garancijo naročajo izključno pri njem in, da sigurno bo, toda ne vedo še kdaj in naj bom brez skrbi, da moj računalnik je itak zdaj v garanciji, ki ji pripada (1 leto).

Ko sem zahtevala denar nazaj - ker dva meseca pri njih dobesedno stoji (če pa poslujejo z njim, še toliko huje), so mi rekli, da je moja garancija naročena na moje ime in točno moj računalnik in, ker sem to naročila, moram to prevzeti. Povedala sem, da bom denar prinesla, ko bo pač garancija prišla, ampak se nikakor niso dali prepričati in me prepričevali v nasprotno.

Zdej pa mene zanima a je res tak problem s to podaljšano garancijo pri DELLU? Ima kdo kake izkušnje?

kmetek ::

FMC pokliči ali Asbis?

Šimpanz ::

Kira šalabajzerska trgovina pa je te tako odpikala. Meni je pač jasno če ti oni ne zmorejo dati tistega kar si kupil (podaljšanje garancije) naj ti vrnejo peneze.

borut1 ::

Žal se naknadno garancijo za Dell računalnike lahko naroči samo Dell-u in tudi to je res da se ta dodatna garancija veže na serijsko številko.Denarja ti seveda ne morejo vrniti,ker so verjetno takoj naročili in plačali dodatno garancijo, vendar pa nebi smelo trajati dva meseca.Katera trgovina je to?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Big Bang 'se zgodi' zavarovanje po 45 dneh... (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22955255 (31948) primorc007
»

garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
869717 (7582) medenko
»

Big bang "se zgodi" in njihova popolna ignoranca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9922879 (19577) RejZoR
»

Upravičen do garancije?

Oddelek: Zvok in slika
364216 (3302) BlaY0

Več podobnih tem