Forum » Pomoč in nasveti » Datoteka na usb klucu pokvarjena
Datoteka na usb klucu pokvarjena
T-Mac ::
Zanima me kako bi resil datoteko na usb klucu? Usb kluc dela dobro vse datoteke odpre razen excelove ne napise mi Dostop do *.xls ni mogoč. Datoteka je morda pokvarjena, shranjena v strežniku, ki se ne odziva, ali pa je označena samo za branje.
Duhec ::
Mogoče bo dovolj zgolj "scandisk" črke, ki jo zaseda usb ključ. Torej desni klik na USB črko pogona, "Lastnosti", zavihek "Orodja", Pregled Diska--->klik na "Preglej", odkljukaj "Samodejno popravi napake v datotečnem sistemu" in "Poišči poškodovane sektorje in jih poizkusi popraviti" in pusti, da dokonča.
Zdaj poizkusi odpret to .xls datoteko. Če je ni, jo je lahko pregled diska skreiral v neko mapo z imenom Found.000, 001 ... in je notri v obliki *.chk datotek/e.
Za analizo teh *.chk datotek lahko uporabiš npr. CHK-mate programček.
Poročaj.
Zdaj poizkusi odpret to .xls datoteko. Če je ni, jo je lahko pregled diska skreiral v neko mapo z imenom Found.000, 001 ... in je notri v obliki *.chk datotek/e.
Za analizo teh *.chk datotek lahko uporabiš npr. CHK-mate programček.
Poročaj.
T-Mac ::
Se opravicujem za zamudo, sem delal :)
Vglavnem sem dal pregledati kljuc in ni odkril nobene napake in datoteka je se zmeraj gor in se zmeraj ko je odprem javi da je poskodovana...
Vglavnem sem dal pregledati kljuc in ni odkril nobene napake in datoteka je se zmeraj gor in se zmeraj ko je odprem javi da je poskodovana...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poskodovana word datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1947 (1620) | fosil |
» | Brezplačen program za reševanje poškodovane XLS datotekeOddelek: Programska oprema | 3390 (2952) | imagodei |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3886 (3366) | energetik |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3089 (2824) | Tea Time |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2986 (2986) | Izi |