» »

predvajanje ali konvertiranje .h264 formarta

predvajanje ali konvertiranje .h264 formarta

varninadzor ::

S snemalnika (DVR) potegnjeni posnetki so dobili po ne vem kakšnem naklučju format .h264 namesto .dav.
Nikakor jih ne morem zagnati v nobenem meni znanem playerju niti jih konvertirati v bilo kateri format.
Prosim za pomoč.
Hvala

floyd1 ::

VLC in MPC-HC ne predvajata?

Poskusi samo preimenovati končnico v .dav .mp4 (ali kaj drugega poznanega)- malo hecna rešitev, a meni je večkrat delala na taščinem LG-ju, ki zna predvajati MKV in še kake druge mpeg4 datoteke.

Hvala, ampak ne gre niti spreminjanje končnice
Gre za Dahua DVR in očitno se je s fajli nekaj zgodilo, saj pri downloadanju vedno doda končnico .dav
velikosti fajlov so normalne okrog 100.000KB, tako da nekaj je v njih, le predvajajo se ne :S

PaX_MaN ::

Žal :(
po konvertiranju vedno ostane velikost fajla 0KB

za popi.....

Rešte me ;)

Zgodovina sprememb…

Malo je dvoumno napisano, kaj točno ne gre:
- datoteke sploh ni mogoče preimenovati
- preimenovanje ne pomaga in je vseeno ni mogoče predvajati?

...da se jo preimenovati in ne, na noben način je ne predvaja, po konvertiranju v avi ali katerikoli drug format
je ne predvaja ali pa je samo siva slika.

Mogoče pa bi datoteko prepoznal kateri od programov za obdelavo videa? Da jo potegneš noter v npr. Sony Vegas ali Adobe premiere, pa boš videl, kaj bo. Potem jo lahko eksportiraš v karkoli... Ne verjamem čisto, da bi to (ob vsem že sprobanem) delalo, a jaz bi sigurno poskusil še to. Mi pa že počasi zmanjkuje idej...

Yohan del Sud ::

Res ne bi rad izpadel kot troll, ampak če v gugla napišeš "convert from .dav" dobiš kar dobre rezultate na prvi strani. Če sem prav razumel problem.
www.strancar.com

Problem ni z .dav ampak z .h264 datotekami.

Yohan del Sud ::

Pa dobro, zamenjaj enega z drugim. Dejstvo je, da je prvo hudo neobičajen container, drugo pa kompresijski standard, ki se načeloma ne uporablja kot container. Žal se tu moje znanje izčrpa ...
www.strancar.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

YouTube nativni video format

Oddelek: Pomoč in nasveti
151678 (1307) Ijus
»

Iz Premiere v film

6853 (622) Mavrik
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159287 (14435) BaRtMaN
»

Najboljši video formati

81889 (1819) wwwampy
»

Koliko Ghz CPU za .mkv ?

Oddelek: Programska oprema
403213 (3213) jan01

Več podobnih tem