Forum » Pomoč in nasveti » predvajanje ali konvertiranje .h264 formarta
predvajanje ali konvertiranje .h264 formarta
varninadzor ::
S snemalnika (DVR) potegnjeni posnetki so dobili po ne vem kakšnem naklučju format .h264 namesto .dav.
Nikakor jih ne morem zagnati v nobenem meni znanem playerju niti jih konvertirati v bilo kateri format.
Prosim za pomoč.
Hvala
Nikakor jih ne morem zagnati v nobenem meni znanem playerju niti jih konvertirati v bilo kateri format.
Prosim za pomoč.
Hvala
- spremenilo: varninadzor ()
floyd1 ::
VLC in MPC-HC ne predvajata?
Poskusi samo preimenovati končnico v .dav .mp4 (ali kaj drugega poznanega)- malo hecna rešitev, a meni je večkrat delala na taščinem LG-ju, ki zna predvajati MKV in še kake druge mpeg4 datoteke.
Poskusi samo preimenovati končnico v .dav .mp4 (ali kaj drugega poznanega)- malo hecna rešitev, a meni je večkrat delala na taščinem LG-ju, ki zna predvajati MKV in še kake druge mpeg4 datoteke.
Hvala, ampak ne gre niti spreminjanje končnice
Gre za Dahua DVR in očitno se je s fajli nekaj zgodilo, saj pri downloadanju vedno doda končnico .dav
velikosti fajlov so normalne okrog 100.000KB, tako da nekaj je v njih, le predvajajo se ne :S
Gre za Dahua DVR in očitno se je s fajli nekaj zgodilo, saj pri downloadanju vedno doda končnico .dav
velikosti fajlov so normalne okrog 100.000KB, tako da nekaj je v njih, le predvajajo se ne :S

PaX_MaN ::
Žal :(
po konvertiranju vedno ostane velikost fajla 0KB
za popi.....
Rešte me ;)
po konvertiranju vedno ostane velikost fajla 0KB
za popi.....
Rešte me ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: varninadzor ()
Malo je dvoumno napisano, kaj točno ne gre:
- datoteke sploh ni mogoče preimenovati
- preimenovanje ne pomaga in je vseeno ni mogoče predvajati?
- datoteke sploh ni mogoče preimenovati
- preimenovanje ne pomaga in je vseeno ni mogoče predvajati?
...da se jo preimenovati in ne, na noben način je ne predvaja, po konvertiranju v avi ali katerikoli drug format
je ne predvaja ali pa je samo siva slika.
je ne predvaja ali pa je samo siva slika.
Mogoče pa bi datoteko prepoznal kateri od programov za obdelavo videa? Da jo potegneš noter v npr. Sony Vegas ali Adobe premiere, pa boš videl, kaj bo. Potem jo lahko eksportiraš v karkoli... Ne verjamem čisto, da bi to (ob vsem že sprobanem) delalo, a jaz bi sigurno poskusil še to. Mi pa že počasi zmanjkuje idej...
Yohan del Sud ::
Res ne bi rad izpadel kot troll, ampak če v gugla napišeš "convert from .dav" dobiš kar dobre rezultate na prvi strani. Če sem prav razumel problem.
www.strancar.com
Yohan del Sud ::
Pa dobro, zamenjaj enega z drugim. Dejstvo je, da je prvo hudo neobičajen container, drugo pa kompresijski standard, ki se načeloma ne uporablja kot container. Žal se tu moje znanje izčrpa ...
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | YouTube nativni video formatOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1540) | Ijus |
| » | Iz Premiere v filmOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (724) | Mavrik |
| » | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 60642 (15790) | BaRtMaN |
| » | Najboljši video formatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2047 (1977) | wwwampy |
| » | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3421 (3421) | jan01 |