» »

Nakup TV iz spletne trgovine v tujini

Nakup TV iz spletne trgovine v tujini

Storm ::

Ima kdo kakšne izkušnje pri nakupu LCD TV pred spletnih trgovin v tujini. Gledam da je cena modela ki bi ga kupil tam 769 (pri nas 899 v akciji). Mislite da gre to po pošti?
Markec The Great

bluefish ::

Gre, tako kot vsaka druga roba.

Nikonja ::

SAmo ne pozabit poštnino vštet in ih vprašaj če imajo evropsko garancijo ker če nimajo pol pa pust pri mr' ker če nekaj ne bo ok samo poštnine tam in nazaj te bo prišlo kot da si kle vzel.

Storm ::

A evropska garancija pomeni, da lahko servis in to uveljavljam v Sloveniji? Poštnina je kao pri tej ceni brezplačna piše.
Markec The Great

A evropska garancija pomeni, da lahko servis in to uveljavljam v Sloveniji?
Načeloma ja, vendar za mnoge ne spadamo v EU. Najbolje, da se direktno pozanimaš pri uradnem zastopniku oz. servisu v Sloveniji.

Poštnina je kao pri tej ceni brezplačna piše.
Preveri, če res za pošiljanje v tujino. Mnoge trgovine namreč ob artiklu zapišejo brezplačno poštnino, vendar ta velja le v tisti državi.

Zvezdica27 ::

lp,

1) preveri pri uvozniku v SLO, če bodo priznali garancijo (če ne, boš moral pošiljati nazaj v XXX državo). Pametni uvozniki jo brez problema (recimo Bosch).

2) preveri pri prodajalcu strošek poštnine in način pošiljanja (ponavad navaden UPS ali GLS).

3) Če se splača, odgovori sam. Meni se je še vedno.

4) Preveri če ni ceneje iti v Celovec ali Gradec (Trst, Zagreb). Ponavadi je. Najcenejša tech roba v EU je ponavadi v Nemčiji,

zz

kmetek ::

kateri model se gre?

chrush ::

Jaz sem naročil philipsov televizor z diagonalo 140cm in sem dal za poštnino 19€, pripeljali so mi jo na dom in od naročila do prejema pošiljke je trajalo 3dni in 2 noči. Plačal sem preko spletne banke, sicer pa je obstajala tudi možnost plačila s kartico ali po povzetju. Tudi mednarodna garancija velja, sem preveril pri nas. Gre pa za Philipsa.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers

Trgovina je pa velika skrivnost?

electronic4you

BlaY0 ::

To je Majdič - AT. Za določene artikle ima tudi brezplačno pošiljanje. Pa iskat tudi pride, če se ti pokvari.

Ko sem to tv kupoval, je bil najcenejši, ampak preko spleta, ni pa bilo možnosti, da bi šel sam iskat. Ampak tudi nebi šel, če je poštnina bila 19€

BlaY0 ::

Hmm, jaz sem šel pa nazadnje nekaj iskat tja, ker mi je bilo ravno spotoma. Se mi zdi, da sem tudi kar tam plačal (po spletni ceni).

Odvisno od akcije. To je bila pač neka ultra special akcija. Sem pa kupoval tudi preko angleške trgovine pixmania in sem prav tako dal nekje 20€ za poštnino in pa čakati sem moral cca. teen dni. V glavnem, do sedaj sem imel samo eno slabo izkušnjo pri nakupih iz tujine in sicer sem kupil en računalnik preko neke nemške firme, temo lahko najdete tudi na tem forumu, kjer je bil računalnik katastrofalno sestavljen, ampak se nisem hotel potem z njimi petljati, pa sem ga kar sam popravil, ampak deloval je pa brezhibno.

_Enterprise_ ::

jest bi tud šel v celovec iskat 127cm plazmo, in me zanima, če je kej trajnih posledic, če jo postavim leže? seveda po tem bi jo en dan pustil stat pokonci

glede šipe bi pa tudi nekej podložil, da ne bi počila

LapD ::

Jaz sem jo leže pripeljal, nevem kaj bi lahko bil problem ... dve leti že dela normalno :) Sem pa doma naklikal, ter v Celovcu spotoma vzel, ker je bilo na poti. Brez težav.
web&motion designer

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija, 45 dni, nov izdelek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
22641750 (17275) Furbo
»

Tujina vs. Slovenija po cenah

Oddelek: Kaj kupiti
444567 (2641) Taubi19
»

Nakup TABLET PC...katerega vzeti da je najcenejši?

294742 (3878) kimba
»

Ali je že kdo kupoval preko interneta v tujini?

141498 (1282) Caligula

Več podobnih tem