Forum » Zvok in slika » Problem instalacije Live 5.1 pod win98
Problem instalacije Live 5.1 pod win98
eraserr ::
Pod win98 se mi noče live 5.1 lepo inštalirat, ko nalaga driver na koncu vrže ven blue screen, pol je pa vsega konc. Ko prideš po restartu nazaj v windowse ni zvoka pod Device Managerjem pa je pri live-u rumen klicaj.
Kaj mi je storiti, saj bi se zajebaval, pa žal nimam časa, zato sprašujem, če je kdo že mel take probleme.
sistem:
Duron 600@900
Abit KT7 raid
IBM 305030
128 Mb rama
Kaj mi je storiti, saj bi se zajebaval, pa žal nimam časa, zato sprašujem, če je kdo že mel take probleme.
sistem:
Duron 600@900
Abit KT7 raid
IBM 305030
128 Mb rama
KOLAPS ::
Najbrs mas irq v konfliktu z drugimi stvarmi! A mas mogoce se kksne kartice (tv tuner,modem...)
a si zihr da je treba po registru šarit, tist je za pentiume 3, ne pa za durone, kolkr jaz vem. Sem nanovo win98 inštalirov, zdej je pa vse še bolj v k***u, tko da...
bom še naprej mal probaval, če ma pa kdo kakšno idejo pa prosim... hvala!
bom še naprej mal probaval, če ma pa kdo kakšno idejo pa prosim... hvala!
luni ::
hmm... probaj malo odvit svoje racunalo :)
pa BIOS resetiraj, preden se cesa lotis, pa najnovejsi liveware si potegni dol
pa BIOS resetiraj, preden se cesa lotis, pa najnovejsi liveware si potegni dol
Artificial Intelligentia
to je bla ena od težav take narave, ki sploh nimajo vzroka pa nič ne nardiš se nekej cajta j***š, pol pa kar naenkrat začne delat, pa sploh ne veš kaj si naredu
Sem pa uštimal, tko dam mam zdej DD5.1 v Win98 pa v win2000 v PowerDVD-ju tud, pa še v Win98 mam DD5.1 pri AC3 DivX-ih tko da sem je zaenkrat stvar rešena.
Sem pa uštimal, tko dam mam zdej DD5.1 v Win98 pa v win2000 v PowerDVD-ju tud, pa še v Win98 mam DD5.1 pri AC3 DivX-ih tko da sem je zaenkrat stvar rešena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB Live! 5.1 Digital in "pokajoci" zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1255 (1129) | kriko1 |
» | Nujno pomoč!!!Za popi..... ali kako zgubiš živce z Windows 9x!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (966) | Modri dirkač |
» | AMD & CreativeOddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (923) | A.L.T. |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5274 (4393) | Simko |
» | SBLive uporabniki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1899 (1564) | --Switch-- |