» »

Sony TV

Sony TV

g0Run7 ::

...a kdo ve ker si ogledujem...a je Sony KV-21FX20 kul tv...? gledal sem ga v trgovini in res noben ni mel lepse slike...52cm FD Trinitron s popolnoma ravno slikovno cevjo...

...uh...kar brez besed so vsi ostali...pol je pa sigurno dober...

Rott-von-weiler ::

sony je samo firma ki jo boš tudi malo plačo če si ga boš privoščo svetujem pa ti tudi da si še malo druge pogledaš ker sn ga jaz tud tak malo mimo pihno kupo sn sony pol pa čez 3dni vido daewoo ki je mel za pol manj dnara dosti več stvari gori pa povrhu še večji v končni fazi pa si lahko tisti daewo dol ftrgaš če te moti en moj frend je kupo iiyamo pa je napis prelepo z sony:O

sazo ::

BMW -ne mores nikoli primerjati Daewoojam :P

Rott-von-weiler ::

to ti je ista finta ko pri vhs videorekorderih samo dve firmi delata mehanizme nevem točno kiri dve ohišja pa so pol več al manj različna odvisno od firme tak da tisti najbolj poceni daewoo dela isto kot tisti najjeftiniji sony razlika v ceni pa je 15k:O

Opkow ::

Rottweiler

Ze ze .. Sm vseeno je razlika v elektroniki, ki jih vec ali manj proizvajalci sami izdelajo ... Le te se pa zelo razlikujejo...

GoMar7

Malo vseen poglej se druge... Ce kej nudijo vec za isti dnar .. (kvaliteta slike, funkcije, diagonala,...)

Ce ti je pa Sony vsec in mas dost dnara pol le sezi po njem...

Men osebno so Sony TV-ji zakon.

...no mislil sem konkretno ce kdo to ima...vseeno hvala za odgovore...

DanKick ::

Go for Sony!!! Enostavno ne sprašuj. Če imaš keš, ni dileme. Če ga nimaš (toliko), počakaj , prihrani in kupi Sony-ja.

LojzePek ::

Jes mam Sony Trinitron TV. Ne vem ce je glih tak tip ko si ti napisal mislim pa da je podoben(lani poleti sem dal za njega 55.000 sit). Slika je full vredu, ma pa nekaj pomnkljivosti. Ce prestavljas kanale traja okoli 2 sekundi da preklopi, najbolj pa me moti da nima ReCall tipke.

sleby ::

Philips Plasma za 30k mark rula :P

whatson ::

Pri Sony-u se ti treba kaj preveč odločat... kupi pač8-)

ferjan ::

Imam slabe izkusnje s Sonyjevimi serviserji v SLO. V Lj. sta dva serviserja ki popravljata aparate v garanciji, in po pravici povedano oba sta za en kurac 8-O Se posebaj tisti na brilejevi...nategoval me je skoraj pol leta (...pa me ni lahko nategniti). Imam tudi znanca ki popravlja monitorje in verjel ali ne večina je Sonijevih. Za sebe vem da Sonijevih stvari raje ne bom vec kupil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony še vedno na udaru (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Varnost
13129267 (26907) ABX
»

TV z PIP in diagonalo ekrana 63cm

Oddelek: Kaj kupiti
335153 (4552) hanzeljn
»