Forum » Kaj kupiti » Optimalni tiskalnik All-In-One
Optimalni tiskalnik All-In-One
ooommm ::
Pozdravljeni!
Kupujem večfunkcijski barvni tiskalnik (All-In-One). Glede na to da uporabljam tiskalnik predvsem za tiskanje črnobelih besedil formata A4( barvno zelo redko ), me zanima, s katerim tiskalnikom lahko natisnem največ črnobelih listov, torej zanima me kateri tiskalniki "pojedo" najmanj denarja pri tiskanju,...( črno belo ) So to Epsoni, HP-ji...
Lep pozdrav!
Kupujem večfunkcijski barvni tiskalnik (All-In-One). Glede na to da uporabljam tiskalnik predvsem za tiskanje črnobelih besedil formata A4( barvno zelo redko ), me zanima, s katerim tiskalnikom lahko natisnem največ črnobelih listov, torej zanima me kateri tiskalniki "pojedo" najmanj denarja pri tiskanju,...( črno belo ) So to Epsoni, HP-ji...
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 164035 (369) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30724 (19994) | bobby |
» | Kateri multifunkcijski tiskalnik kupitOddelek: Kaj kupiti | 1102 (985) | Tomson |
» | Kateri tiskalnik - omrežniOddelek: Kaj kupiti | 842 (758) | ...:TOMI:... |
» | Nakup ink jet A3 tiskalnika...pri kateremu so cenejše kartušeOddelek: Kaj kupiti | 2965 (1831) | cendof |