Forum » Pomoč in nasveti » Apple toshiba disk -> kako odpreti v Windows-u
Apple toshiba disk -> kako odpreti v Windows-u
vrecek96 ::
Živjo,
zanima me kako naj do stopam do diska na windowsu, ki je bil izvzet iz MacBook PRO-ja...
Problem:
Ko priključim disk na sata v PC mi ga zazna samo pod strojno opremo, vendar pa nimam dostopa do vsebine diska.
Hvala
zanima me kako naj do stopam do diska na windowsu, ki je bil izvzet iz MacBook PRO-ja...
Problem:
Ko priključim disk na sata v PC mi ga zazna samo pod strojno opremo, vendar pa nimam dostopa do vsebine diska.
Hvala
- zavaroval slike: bluefish ()
DeeCoy ::
start,run,diskmgmt.msc
sem na telefonu, pa ne vidim slike. Poglej če ima dodeljeno črko pogona. Pa v katerem formatu je? Rabiš potatke z njega?
sem na telefonu, pa ne vidim slike. Poglej če ima dodeljeno črko pogona. Pa v katerem formatu je? Rabiš potatke z njega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22299 (9267) | betko007 |
» | Apple odpoklical Seagatove trde diske v novih imacih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Diski | 43147 (40630) | eieieie1 |
» | Samsung pripravlja 16 GB DDR3 pomnilniške moduleOddelek: Novice / Pomnilnik | 5937 (4244) | MrStein |
» | Apple predstavil posodobljene MacBook-e in MacBook Pro-jeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6061 (4959) | dejanslo |
» | računalnik za osnovne potrebeOddelek: Kaj kupiti | 3143 (2550) | para! |