Forum » Šola » Šolnina
Šolnina
power12 ::
Danes sem dobil iz višje šole, papirje ki jih moram izpolniti za vpis !
Tam tudi piše šolnina, in moram obkrožiti ustrezno vrstico, med njimi je tudi ŠOLNINE NI !
Srednjo šolo sem končal z zamujeno maturo letos februarja, tako da se vpisujem na višjo šolo 1 leto kasneje kot moji kolegi.
Kolikor se meni zdi je šolanje zastonj ?
Tam tudi piše šolnina, in moram obkrožiti ustrezno vrstico, med njimi je tudi ŠOLNINE NI !
Srednjo šolo sem končal z zamujeno maturo letos februarja, tako da se vpisujem na višjo šolo 1 leto kasneje kot moji kolegi.
Kolikor se meni zdi je šolanje zastonj ?
power12 ::
vpisal sem se v višjo šolo ( šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije ).
Vpis je 30 eurov, sam če se redno vpišeš, naj bi bilo zastonj mislim šolnina , ker tam piše tudi, ali mi bo šolnino plačevalo podjetje ali sam ( zato sklepam da to velja za izredni študij ? ) in je redni zastonj kot srednja šola
Vpis je 30 eurov, sam če se redno vpišeš, naj bi bilo zastonj mislim šolnina , ker tam piše tudi, ali mi bo šolnino plačevalo podjetje ali sam ( zato sklepam da to velja za izredni študij ? ) in je redni zastonj kot srednja šola
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202065 (40882) | Filip8 |
» | Izobraževanje naprejOddelek: Loža | 3081 (2619) | xmetallic |
» | Status študenta 2014Oddelek: Šola | 4455 (3898) | marvin42 |
» | Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 16512 (9574) | Jerry000 |
» | ukinitev obcasnega in zacasnega dela za pavzerje prek studentskega servisa s 1.1.2007 (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 7599 (5739) | Gr0unD Zer0 |