Forum » Loža » Neznani leteči predmet ob luninem mrku
Neznani leteči predmet ob luninem mrku
Arto ::
Lep pozdrav!
15.06. (ob luninem mrku), so moj brat, mama ter sestra videli na nebu neko čudno zadevo. Premikala se je neobičajno, nekaj časa bojda lebdela in se nato počasi manjšala in izginila. Prilagam "rekonstrukcijo" s strani mojega brata, zraven so še zvezde za merilo.
Rad bi prišel stvari do dna. Ima mogoče kdo kakšno idejo, kaj bi to lahko bilo?
15.06. (ob luninem mrku), so moj brat, mama ter sestra videli na nebu neko čudno zadevo. Premikala se je neobičajno, nekaj časa bojda lebdela in se nato počasi manjšala in izginila. Prilagam "rekonstrukcijo" s strani mojega brata, zraven so še zvezde za merilo.
Rad bi prišel stvari do dna. Ima mogoče kdo kakšno idejo, kaj bi to lahko bilo?
- zavaroval slike: bluefish ()
Matako ::
NLP je to.
Z bratom imata še srečo, da nista bila ugrabljena in v rit vama sonda vstavljena!
Z bratom imata še srečo, da nista bila ugrabljena in v rit vama sonda vstavljena!
/\/\.K.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Falični atribut, drag avto in kompenziranje (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 30343 (25727) | sensei |
» | Zaščita sprednjega stekla pred ledom - predlogi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 27550 (24677) | driver_x |
» | Hitrejši, varčnejši SSD-jiOddelek: Novice / Diski | 5622 (4804) | PrimozR |
» | RazdevičenjeOddelek: Loža | 10835 (8618) | Bor H |
» | Virtualni sexOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4887 (4887) | Elemen_T |