Forum » Pomoč in nasveti » Zvok mi ne deluje
Zvok mi ne deluje
blackzan5 ::
Danes zjutraj sem si updatal windowse in poleg vseh ostalih updatov mi je namestilo še neki realtek AC'97. S tam ko se mi je namestil ta program pa mi je prenehal delovati mikrofon. Ne glede na to kaj sem storil, mikrofon ni začel delovati. Zato sem se razjezil in izbrisal realtek AC'97. Ko sem si pa ta program izbrisal pa mi je začelo pisati da nimam nameščene nobene naprave za zvok. Preden se mi je instaliral ta program (torej do danes zjutraj) mi je vedno vse delovalo perfektno. Zato me zdaj zanima, kako si ponovno namestim zvočne naprave (moj os je windows 7 ultimate).
amigo_no1 ::
Pojdni na stran proizvajalca MB, najdi šoferje in konec zgodbe.
Ter naslednjič ne updajtaj "realtek AC'97" driverjev z win update..
Ter naslednjič ne updajtaj "realtek AC'97" driverjev z win update..
blackzan5 ::
najlepša hvala za odgovor... od zdaj naprej bom bolj pazljiv kaj updatam z windowsi :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackzan5 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6852 (4561) | Mikec17 |
» | Zvok na računalniku ni čistOddelek: Zvok in slika | 650 (565) | luka46 |
» | MB Soltek SL-86SPE2-L ne da od sebe zvoka, pa da jo j***eš!Oddelek: Zvok in slika | 1466 (1397) | moat |
» | RealTek AC'97 - brez zvokaOddelek: Programska oprema | 1498 (1378) | zdobersek |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8204 (6999) | matjash |