» »

Potrebujem računalničarja

Potrebujem računalničarja

Nuška ::

Pozdrav,
sem že odprla neko temo glede problemov ki se pojavljajo na laptopu...Ampak jaz tega ne morem sama rešiti, ker je zadeva čedalje hujša. Sedaj se je problem(Internet se stalno zapira zaradi nekega problema-to mi napiše) razširil še na drug laptop...Na Siolu pravijo, da je z modemom vse v redu?

V glavnem, potrebovala bi nekega računalničarja, da bi to prišel pogledat.
Kakšnega računalničarja, ki dela na terenu. V bistvu nima veze, pač nekoga, ki se spozna, ker je tole res nevzdržno in imamo že dovolj tega...

jype ::

Poznam jih ene par, ki bi to storili za par deset evrov na uro, če si iz Ljubljane.

Sicer pa http://www.sosed.si/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

nejcpirc ::

Ja kje pa ti živiš, da nimaš nobenega čarunalničarja za prjatla :)

Resno, sporoči prvo iz kje si, pa se bo hitro našel nekdo, ki bo rešil težave. Še bolje je, če ti ga kdo priporoči.
Imaš pa tudi razne firme, ki pa te znajo lepo ucurit za banalne stvari, kar jim popolnoma nič ne zamerim, saj danes ni nič zastonj.
ps: par deset evrov na uro se mi zdi veliko, za nekoga, ki to dela na črno 8-O V tem primeru je firma verjetno boljša izbira

Marilyn ::

sem ti poslal ZS ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Marilyn ()

jype ::

nejcpirc> ps: par deset evrov na uro se mi zdi veliko, za nekoga, ki to dela na črno 8-O V tem primeru je firma verjetno boljša izbira

Ne dela na črno.

Živim v vasi zraven Grosuplja. :)

Aha, pa v to vas je čist lahko pridit, če jaz vodim po telefonu; sicer je to ne tok potrebna informacija, ampak lih tolko da mam kej za napisat. Naj mi kdo koga priporoča vsaj, iz Ljubljane/Grosuplja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

evian ::

Zdravo, ti pošljem ZS.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: evian ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predragi električarji, očitno v Sloveniji trg ne deluje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16837400 (5778) feryz
»

wtf sosed.si... (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

1340121879 (44088) Poldi112
»

Dodatni zaslužek

265313 (4271) shadeX
»

Lektoriranje / tisk diplomske

Oddelek: Šola
378434 (2010) thramos
»

Ali se mi splača ustanovit s.p.? (strani: 1 2 )

6113753 (11708) IceIceBaby

Več podobnih tem