Forum » Mobilne tehnologije » Itak paket
Itak paket
tt2 ::
Me zanima, če se da kupiti trenutne pametne telefone v tem paketu (torej, le 5€ naročnina + koliko potrošiš) in je cena telefona ista kot v itak džabest?
Kaj je pa pol tisti, ko je 5€ naročnine + stroški klicev, sms... ker jaz mam še vedno tole.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tt2 ()
žana ::
Jaz imam Džabest paket z naročnino 19€ in Sony Cedar za 5€ z vezavo za 2 leti, meni se splača, tudi s telefonom sem zadovoljna.
Play music with real instruments.
žana ::
Cena Sony Cedar 5€ je iz splošne akcije, v redni prodaji je 90€ se mi zdi. Tako da če imaš namen še naprej imeti ta paket potem se splača kupiti telefon ceneje.
19€ je mesečna naročnina, TheBlaz.
19€ je mesečna naročnina, TheBlaz.
Play music with real instruments.
KTr1sk ::
Tudi sem pri džabest, samo ko bom presegel 31.let pa bom skoraj sigurno šel drugam, razen če je tako da ko enkrat podpišeš pogobo potem ni več pomembno če presežeš to starost, kakšne izkušnje imate, da ste imeli džabest in bili 32let stari, ste potem avtomatsko "dobili" drug paket?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Me samo zanima, a cenejše varijante od 19€, kjer še potem lahko vedno kupiš telefon po tej nizki ceni, ni? Na primer, da se odpoveš prenosu podatkov, ali imaš manj časa brezplačnih klicev...
anonynino ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46331 (20209) | profii |
» | Mobitel - paket 2013 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25749 (17533) | menjalnik |
» | Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13872 (9851) | ;-) |
» | Itak DžabestOddelek: Mobilne tehnologije | 9689 (7923) | WaterBoy |
» | Mobitel in njihovi telefoni (naročnina)Oddelek: Loža | 3432 (3053) | cortez |