Forum » Programiranje » Rabim pomoč, najverjetneje glede programiranja
Rabim pomoč, najverjetneje glede programiranja
mindzone ::
Lep pozdrav.
Nisem kaj vešč s programiranjem in me zanima, kako bi naj to izpeljal in s čim.
Torej moj cilj je naslednji:
ko zaženem eno igro si za boljšo vidljivost in lepšo grafiko moram v Ati Radeon Catalyst Control Centru spremeniti barve in kontrast, ter naštimati ventilator na 100%. Ta konfiguracija mi, ko sem na namizju ne ustreza, zato si le-to vedno moram spreminjati.. Tega pa se mi neda ker sem len :D
Kako in s čim bi torej "sprogramiral" oz. si nastavil, da bi mi računalnik, ko bi zagnal igro, avtomatsko vse to sam naredil, in ko bi zaprl igro, vse ponastavil na normalne vrednosti.
Če me kdo vsaj približno razume, že v naprej hvala za odgovore :D
Nisem kaj vešč s programiranjem in me zanima, kako bi naj to izpeljal in s čim.
Torej moj cilj je naslednji:
ko zaženem eno igro si za boljšo vidljivost in lepšo grafiko moram v Ati Radeon Catalyst Control Centru spremeniti barve in kontrast, ter naštimati ventilator na 100%. Ta konfiguracija mi, ko sem na namizju ne ustreza, zato si le-to vedno moram spreminjati.. Tega pa se mi neda ker sem len :D
Kako in s čim bi torej "sprogramiral" oz. si nastavil, da bi mi računalnik, ko bi zagnal igro, avtomatsko vse to sam naredil, in ko bi zaprl igro, vse ponastavil na normalne vrednosti.
Če me kdo vsaj približno razume, že v naprej hvala za odgovore :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Švedu zaradi deljenja enega filma pol milijona evrov kazni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 24869 (21178) | Glugy |
⊘ | 27.8.2012 - Potrjen konec svetaOddelek: Loža | 4111 (2951) | Gandalfar |
» | Intel, kupi nVidio!?Oddelek: Strojna oprema | 2892 (2469) | Senitel |
» | Direktiva o patentabilnosti računalniško izvedenih izumov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 8464 (7190) | borchi |
» | ATI Radeon 9200se težave!Oddelek: Zvok in slika | 1457 (1308) | predator32 |