Forum » Mobilne tehnologije » Kako na internet
Kako na internet
JOKER ::
Imam SAMSUNG GALAXY TAB in predplačniško SIM kartico operaterja S!mobil.
Telefon sem kupil v prosti prodaji, ker se nisem želel vezat na nobeno naročnino. Sedaj pa me zanima, kako oz. kje nastavim, da si bom lahko na poti pogledal emaile, torej preko GSM omrežja povezava, tam kjer ni WiFi dostopne točke?
Dejansko zunaj ne rabim za srfanje po internetu, temveč so mi pomembni maili, katere pa moram vsake toliko časa "prečekirat" in nanje odgovorit.
Da se zadeva poveže na net samo za kratek čas, da na strežniku potegne maile. Ne vem, kje to nastavit, ter kako.
Načeloma bi to moralo delovat kar takoj ali ne?
Sem probal "refresh" gmail, pa se ne zgodi nič, tako da prosim za pomoč čimprej, saj bom to jutri že nujno rabil.
Hvala.
Telefon sem kupil v prosti prodaji, ker se nisem želel vezat na nobeno naročnino. Sedaj pa me zanima, kako oz. kje nastavim, da si bom lahko na poti pogledal emaile, torej preko GSM omrežja povezava, tam kjer ni WiFi dostopne točke?
Dejansko zunaj ne rabim za srfanje po internetu, temveč so mi pomembni maili, katere pa moram vsake toliko časa "prečekirat" in nanje odgovorit.
Da se zadeva poveže na net samo za kratek čas, da na strežniku potegne maile. Ne vem, kje to nastavit, ter kako.
Načeloma bi to moralo delovat kar takoj ali ne?
Sem probal "refresh" gmail, pa se ne zgodi nič, tako da prosim za pomoč čimprej, saj bom to jutri že nujno rabil.
Hvala.
Hvala ... !!
Bila je fora v dveh (2) klukicah!
Bila je fora v dveh (2) klukicah!
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276297 (21228) | Matko |
» | Canon pixma mg5250 in tiskanje na dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1475) | sokel |
» | povezava 2 PC in skupna raba datotekOddelek: Omrežja in internet | 2762 (2282) | bibip |
» | Linux sendmail - Problem !!!??Oddelek: Omrežja in internet | 1955 (1716) | n0name |
» | Apache & mail serverOddelek: Izdelava spletišč | 1296 (1190) | FXMagic |