Forum » Pomoč in nasveti » TV
TV
grayfox ::
zdravo!
Zanima me naslednje. imam televizijski signal preko optike. Iz modema pride ven analogni signal, oz tak kot pri kabelski televiziji. Med modemom in televizijo mora biti še poseben razdelilec, ki zmanjša moč signala modema, da ta ne poškoduje TVja (tako je rekel monter).
zanimam me pa ali lahko priključim na isti kabel in ta modem in strešno anteno, da bi mel TV in anologni in digitalni signal?
Ali bi s priklopom antene lahko povzročil kakšno okvaro modema?
Hvala!
Zanima me naslednje. imam televizijski signal preko optike. Iz modema pride ven analogni signal, oz tak kot pri kabelski televiziji. Med modemom in televizijo mora biti še poseben razdelilec, ki zmanjša moč signala modema, da ta ne poškoduje TVja (tako je rekel monter).
zanimam me pa ali lahko priključim na isti kabel in ta modem in strešno anteno, da bi mel TV in anologni in digitalni signal?
Ali bi s priklopom antene lahko povzročil kakšno okvaro modema?
Hvala!
Dr_M ::
Ti bi rad priklopil stresno anteno na D/A pretvornik, ce prav razumem (prevec in-ov umes)?
Cemu?
Cemu?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
grayfox ::
Torej kabel pride iz antene v podstrešno stanovanje, kjer sta 2 TVja. iz razdelilca gre pa naprej v pritljičje kjer je še en TV. sedaj je pa modem v pritljičju in gre signal najprej do spodnje TV in nato na dodstrešje. zanima me ali je lahko na eni strani antena, na drugi strani kabla pa modem oz pretvornik, brez kakršnih koli posledic.
me pa to bolj hipotetično zanima :)
Hvala.
me pa to bolj hipotetično zanima :)
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 194312 (17493) | markasaso12 |
» | Inštalacija interneta v stanovanje - pomočOddelek: Omrežja in internet | 6111 (5366) | Spajky |
» | Zemeljska antena po utp kablu?Oddelek: Zvok in slika | 3698 (3157) | Scorpia |
» | Strešna antenaOddelek: Zvok in slika | 1871 (1605) | fpbs |
» | E-točka - problem z dostopomOddelek: Omrežja in internet | 1874 (1636) | kumby |