Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z Dirt3
Problemi z Dirt3
Atl33T ::
Pozdravljeni!
Upam da je tema za tle... imam probleme z Dirt 3 nevem kako naj naredim da mi da v celozaslonski nacin ... vceraj sem igral in sem stisnil gumb windows ker sem mogel iti nekaj pogledati in zdaj mi noce vec igrice pokazati cez cel zaslon ... nevem ka naj naredim ... igra se mi pokaze vendar mi uspodaj se zmerom pokaze opravilno vrstico ... ce ima kdo enake probleme prosim ce bi napisal kako jih je odpravil ...
Lep pozdrav!!!!!!!!
Upam da je tema za tle... imam probleme z Dirt 3 nevem kako naj naredim da mi da v celozaslonski nacin ... vceraj sem igral in sem stisnil gumb windows ker sem mogel iti nekaj pogledati in zdaj mi noce vec igrice pokazati cez cel zaslon ... nevem ka naj naredim ... igra se mi pokaze vendar mi uspodaj se zmerom pokaze opravilno vrstico ... ce ima kdo enake probleme prosim ce bi napisal kako jih je odpravil ...
Lep pozdrav!!!!!!!!
krvavica ::
Pozdravljeni!
Imam problem. Volan Genius speed wheel 3 mi ne dela na špilu.
Če grem v nastavitve v igri ga ne zazna. V drugih igrah pa dela napr. CMR5.
Imam win 7 64bit.
Kake rešitve???
Res nobene ideje???
Imam problem. Volan Genius speed wheel 3 mi ne dela na špilu.
Če grem v nastavitve v igri ga ne zazna. V drugih igrah pa dela napr. CMR5.
Imam win 7 64bit.
Kake rešitve???
Res nobene ideje???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krvavica ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11145 (7118) | hojnikb |
» | Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7715 (4587) | engelman |
⊘ | Call of Duty 4 Multiplayer errorsOddelek: Igre | 824 (775) | Rotaidal |
» | nokia n85-accelerometerOddelek: Mobilne tehnologije | 3355 (3232) | WODAK |
» | Ugašanje računalnika (samodejno resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2460 (1815) | Aleš Ocepek |