Forum » Pomoč in nasveti » k7s5a
k7s5a
tomazjur ::
Imam matično ploščo k7s5a vezije 1x, to poemeni, da je čist ta prva verzija.
Zadnjič sem fleshal bios z najnovešjim biosom, pa mi je šlo vse k vragu, tko da sem moral nest računalnik na servis, da so z druge plošče vzel čip....
No pol sem gledal, kaj bi lahko bilo narobe. Pa ne vem zdej, a je bil kriv sam bios al mogoče slaba disketa, ker sem ko pol preveru in je imela neke erore.
Bios, ki sem ga dajal gor je bil za verzijo 1x/3x. Tko je pisalo na ecs strani. In men to zgleda tako, da je za stare in nove plošče primerebn bios.
A kdo kaj ve, kaj je zdej glede tega res - a je bil bios napačen?
Računal so mi pa 5000 sit za 10 min dela.
Ne vem zakaj se mi je pokvarila takrat tud integrirana sound kartica.
LP
Zadnjič sem fleshal bios z najnovešjim biosom, pa mi je šlo vse k vragu, tko da sem moral nest računalnik na servis, da so z druge plošče vzel čip....
No pol sem gledal, kaj bi lahko bilo narobe. Pa ne vem zdej, a je bil kriv sam bios al mogoče slaba disketa, ker sem ko pol preveru in je imela neke erore.
Bios, ki sem ga dajal gor je bil za verzijo 1x/3x. Tko je pisalo na ecs strani. In men to zgleda tako, da je za stare in nove plošče primerebn bios.
A kdo kaj ve, kaj je zdej glede tega res - a je bil bios napačen?
Ne vem zakaj se mi je pokvarila takrat tud integrirana sound kartica.
LP
Trupl0 ::
ja stari računal so ti eno uro dela, kaj čš. ..drugič pa ne flešaj če ni nujn. Kaj ti pa sploh tko NUJNEGA popravi da si mogu it flešat platko in jo tudi sesul???
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EURO; in prve težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17134 (10648) | MEDENA |
» | Računalnik noče pridt u windowse xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1354) | Miccco |
» | Malo reklame za FANFACTORYOddelek: Loža | 2581 (2034) | SasoS |
» | Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5474 (3848) | flipflop |
» | Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 19878 (12510) | sharp |