Forum » Pomoč in nasveti » TOSHIBA adapter
TOSHIBA adapter
krastača ::
A se je že komu zgodilo, da mu je napajalnik (adapter) za toshiba laptop povzročil kratek stik oz. se je iz njega zakadilo? OMG skoraj me je zadela kap.
Gre za:
AC ADAPTER
Part No. PA3290E-3AC3
Model PA-1121-04
A mi zna kdo priporočati kako dobiti novega? Računalnik sem kupila v Murski Soboti v Big Bengu. Toshiba servis pa je v Trzinu.
A se da adapter kupiti kar tako ali ga moram poslati na serivs da ga oni menjajo?
Kristy
kita ::
Vem da imajo te napajalnike pri Tech trade centru.
www.techtradecenter.si
Povprašaj pri njih kaj ti lahko pošljejo.
www.techtradecenter.si
Povprašaj pri njih kaj ti lahko pošljejo.
harvey ::
1. Če je še garancija, jo uveljavi pri svojem prodajalcu v Big-Bangu ali na pooblaščenem Toshibinem servisu, ki ti lokacijsko najbližji.
2. Adapter lahko kupiš tudi kar tako, presodiš pa, kaj je ceneje ali nov/original ali pa generični z ustreznimi vrednostmi napetosti in toka.
2. Adapter lahko kupiš tudi kar tako, presodiš pa, kaj je ceneje ali nov/original ali pa generični z ustreznimi vrednostmi napetosti in toka.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54514 (14480) | Han |
» | Obolala bom - WIN 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 5921 (3930) | egypt |
» | sata disk fujitsu zamenjam z ssdOddelek: Pomoč in nasveti | 1110 (957) | solatko |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20318 (9831) | kozorog |
» | še zadnjičOddelek: Kaj kupiti | 1335 (1109) | klemennnn |