Forum » Loža » Koliko plačam carini in kolko davka?
Koliko plačam carini in kolko davka?
shock ::
Rad bi kupil iz amerike en WLAN (Wireless DWL-520+) za 59,90$. V Evropi pa stane kar 108 EUR. Zanima me kako je kaj z davki in s carino?
Yohan del Sud ::
Probaj. Tu se splača.
Po mojih izkušnjah boš skupaj plačal od neke malenkosti + poštnina, do največ 40% + poštnina. So cariniki birokrati do amena in ne veš pri čem si, tudi če poznaš zakone...
Po mojih izkušnjah boš skupaj plačal od neke malenkosti + poštnina, do največ 40% + poštnina. So cariniki birokrati do amena in ne veš pri čem si, tudi če poznaš zakone...
shock ::
Opiš malo te tvoje izkušnje da vidim če se res tolk splača. BTW poznaš kako dobro stran kjer je internetno nakupovanje? Pa še nekaj je še kak drugačen način nakupovanja razen eurokarda oz a se da plačat po prejeti pošti?
sketch ::
Khm, rahlo podvojena tema ("Carina za stvari iz ZDA").
Zaenkrat bom pustil, ampak dajte se temu v prihodnje prosim izogibat.
lp
s.
Zaenkrat bom pustil, ampak dajte se temu v prihodnje prosim izogibat.
lp
s.
Adapt and overcome.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sketch ()
andrej ::
po prejeti posti bos zelo zelo tezko placal. Tega nihce ne dela, ce pa bos ze naletel na koga potem je to sumljivo. Prakticno se na netu kupuje samo s kreditnimi karticami.
ce pa ze kupujes pa kupuj od velikih in znanih - najprej idi na amazon pa tam poglej. Mali imajo sicer boljse cene ampak nikdar ne ves. Lahko ti nabijejo postnino ali pa te nategnejo...
ce pa ze kupujes pa kupuj od velikih in znanih - najprej idi na amazon pa tam poglej. Mali imajo sicer boljse cene ampak nikdar ne ves. Lahko ti nabijejo postnino ali pa te nategnejo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dhl carina posredništvoOddelek: Loža | 4673 (4269) | Phantomeye |
» | povzetek EBay kupovanje (carina, davek) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 39100 (12358) | jero_no1 |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103449 (47996) | Tilen |
» | On-line nakup iz Nemčije pomočOddelek: Kaj kupiti | 2860 (1515) | carzany |
» | ArduinoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5108 (4322) | gtu |