» »

Parada ponosa

Parada ponosa

Temo vidijo: vsi
««
28 / 34
»»

Invictus ::

Ma tukaj ste sami eni rasisti, nestrpneži in prikriti homiči. Se pač bojite raziskat svojo "drugo" stran, zato udri po drugi strani. Pustite ljudi da živijo kot hočejo. Če se pa bojite da vas bodo gayi nategnili sredi belega dne, si pa dajte zamašek v rit.

Če bi se država res držala ustave (enakost za vse) bi preprosto za istospolne partnerje uzakonila istospolne poroke, posvojitve itd. Oz. se bolje, iz zakonodaje bi umaknila definicijo moški in ženska in bi jo nadomestila z čim drugim.

To ne prinaša samo pravic, ko vsi nestrpneži tukaj lajajo, ampak tudi dolžnosti. Zakaj bi bilo njih lepše kot nam ostalim ????
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Matako ::

Beograjska parada bi bila enostavno predraga. Ne le cena gmotne škode, pretepeni ali pretepajoči policisti so vedno slaba naložba v javno mnenje.

Tukaj je bila dilema med nekaj hitro pozabljenimi plus pikami Beogradu za strpnost in resnim, svetovno predvajanim škandalom. Odločitve, odločitve ...

Za razliko od slovenskih, gredo srbski osli očitno le enkrat na led.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

jype ::

telbanc, citira Ruglja> Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški.

Absolutno. Ker ženska mora ribat tla, menjat plenice in kuhat kosilo, po njegovem.

Seveda pa bo trdil, da so ženske, ki so kaj ustvarile zgolj izjeme (kalibra kot je bila Marie Curie, ali pa zdaj Anousheh Ansari), kar je bullshit - ženske, ki jih družba spodbuja, da svoje talente razvijajo, so daleč preresna konkurenca moškim, da bi si Rugelj drznil to priznati.

USS Liberty ::

ženske, ki jih družba spodbuja, da svoje talente razvijajo, so daleč preresna konkurenca moškim,

Na Švedskem, ki je najbolj feministična družba na svetu in imajo ženske neomejene možnosti, se ni zgodilo, da bi tam kar po tekočem traku producirali znanstvenice... Kaj pa je Švedska prispevala znanosti v zadnjih 30 letih? V bistvu prav nič!

Ženske tam uspevajo v družbi samo zaradi raznih kvot in zakonov, ki diskriminirajo moške, ne pa zaradi svoje sposobnosti...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Pyr0Beast ::

>Logika je čisto preprosta. V luči tega konteksta, bi lahko nastali nemiri, ki bi lahko destabilizirali celo Srbijo.

Meni se zdi pa da bi jo kvečjemu stabiliziralo s tem ko bi malo prizemljilo visokoleteče falote ki mislijo da so več vredni kakor vsi ostali.

Težav se ne rešuje tako da se o njih molči, ampak da jih privlečeš na plan.

Tukaj je problem samo v mentaliteti folka ki ni pripravljen sprejeti malenkost drugačnega razmerja.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

No, pa imamo. telbanc, USS Nimitz - tipična desničarja razkrivata tipično desničarsko mentaliteto. Ženske za štedilnike in za rojevanje otrok. Vzeti volilno pravico, čim prej tem bolje. Rute sicer ne na glavo, da jih lahko ločimo od muslimank, kamenjanje do smrti v primeru prešuštva pa lahko ostane. Kot tudi pravica moža, da jo stolče kot kanto, če se po cesti sprehaja sama, brez spremstva odraslega moškega sorodnika. Splav prepovedat in žensko, ki ga opravi, se zaklene za 30 let v čuzo. To je itak naklepni umor.

Geje je pa itak treba politi z bencinom in zažgat. Kar je sicer šele majhen vzorec tistega, kar jih čaka po smrti.

Pa verouk v šole. Nujno.

To nas torej čaka po nekaj mandatih desne vlade... Drugi mračni vek se bliža.
- Hoc est qui sumus -

Ma. kakor hitro bodo sprejeli ustrezen zakon bo zadeva 'passe'.

Enako kakor s kadilskimi štorijami, da bodo sedaj pa lokali po švicu smrdeli in podobne nebuloze.

Folka je strah spremeniti svoje mišljenje in strah probati nekaj novega. Pa ga malo prisiliš in potem so tiho ker jih noče noben več poslušati

Limit-sky ::

Boo. :))
Scary as hell, ha?

Itak
Tako ko se folk boji teme, pa strah ga je pošasti izpod postelje.

Mipe ::

Invictus je izjavil:

Ma tukaj ste sami eni rasisti, nestrpneži in prikriti homiči. Se pač bojite raziskat svojo "drugo" stran, zato udri po drugi strani. Pustite ljudi da živijo kot hočejo. Če se pa bojite da vas bodo gayi nategnili sredi belega dne, si pa dajte zamašek v rit.

Če bi se država res držala ustave (enakost za vse) bi preprosto za istospolne partnerje uzakonila istospolne poroke, posvojitve itd. Oz. se bolje, iz zakonodaje bi umaknila definicijo moški in ženska in bi jo nadomestila z čim drugim.

To ne prinaša samo pravic, ko vsi nestrpneži tukaj lajajo, ampak tudi dolžnosti. Zakaj bi bilo njih lepše kot nam ostalim ????

Pri meni ta druga stran preprosto ne obstaja. Tudi sicer pustim ljudi, da živijo kot hočejo, glas pa dvignem samo takrat, ko s svojimi dejanji ogrožajo družbo. Tako kot parade ponosa, s katerimi naravnost izzivajo že tako vročekrvne ljudi. Kdo bo plačal za narejeno škodo? Kdo bo ranjencem držal roke in jim govoril, da je vse v redu, da ni njihova krivda?

Meni sploh ni pomembno, kdo si ga rine v rit. Jezen postanem šele, ko si ritopikači dovolijo drezanje v sršenje gnezdo, sršeni pa potem popikajo vsevprek.

USS Liberty> Kaj pa je Švedska prispevala znanosti v zadnjih 30 letih? V bistvu prav nič!

Očitno se spoznaš na znanost in torej veš, da je švedska jedrska industrija, ki temelji na znanju švedskih jedrskih fizikov (in fizičark!), le zanemarljiva niša v znanosti, da je visokoresolucijska spektrometrija, v kateri Švedska že vrsto let podira rekorde, popolnoma nepomembna, da je švedski univerzitetni sistem, ki je izobraževal tudi vrsto uspešnih Slovenskih fizikov in informatikov, popolnoma zanič.

Fino!

Že desetletja se trudijo, da nobelove nagrade ne bi podeljevali sami sebi, tebi se pa očitno zdi, da so zategadelj nesposobni.

No, pa imamo. telbanc, USS Nimitz - tipična desničarja razkrivata tipično desničarsko mentaliteto. Ženske za štedilnike in za rojevanje otrok. Vzeti volilno pravico, čim prej tem bolje. Rute sicer ne na glavo, da jih lahko ločimo od muslimank, kamenjanje do smrti v primeru prešuštva pa lahko ostane.

Ne prvič in očitno ne zadnjič se je zgodilo, da me ti tukaj klevataš, lažeš in mi podtikaš nekaj kar jaz nikoli nisem in ne bom niti v sanjah zagovarjal...

Jaz sem za 100% dosledno enakopravnost spolov in če me bo v družbi neka ženska izpodrinila, ker je pametnejša in bolj sposobna od mene, mi to ni noben problem. Ne bom pa nikoli podpiral raznih kvot, ki nekoga favorizira, drugega pa diskriminira, samo zato ker je določenega spola...

Če si pa ti želiš družbe, kjer bodo feministike pozitivno diskriminirane v poslanskih in menadžerskih funkcijah, tebe bodo pa samo zato, ker si moški, pozitivno diskriminirali na fasaderskem odru, smetarskem kamionu in v rudniku, pa tvoj problem...

Mipe> Jezen postanem šele, ko si ritopikači dovolijo drezanje v sršenje gnezdo, sršeni pa potem popikajo vsevprek.

Jaz sem pa jezen, ko se ljudje delajo, da jim je vseeno, ko je pa treba izenačit pravice, pa nenadoma postanejo proti.

hamax ::

Mipe> Jezen postanem šele, ko si ritopikači dovolijo drezanje v sršenje gnezdo, sršeni pa potem popikajo vsevprek.
Ane, prokleta Rosa Parks, ki je dreznila v srsenje gnezdo s tem, ko ni zelela odstopiti sedeza belcu. Vse zapret, kaj se pa to pravi!

>
Tako kot parade ponosa, s katerimi naravnost izzivajo že tako vročekrvne ljudi. Kdo bo plačal za narejeno škodo? Kdo bo ranjencem držal roke in jim govoril, da je vse v redu, da ni njihova krivda?
>

Kdo pa že sedaj plačuje za škodo ki se takemu folku povzroča ? Nobeden. ..

Vročekrvni folk naj se ohlaja v kehi ali pa kaki psihoustanovi. Njim NI mesto v družbi.

>
Meni sploh ni pomembno, kdo si ga rine v rit. Jezen postanem šele, ko si ritopikači dovolijo drezanje v sršenje gnezdo, sršeni pa potem popikajo vsevprek.
>
Pips ala pepper spray ftw.

oemdzi ::

Invictus je izjavil:

Zanimivo, vsi ki nam grejo parade ponosa na zivce, smo prikriti gayi ? Cudno da ne reces da vsi rasisti, ki sovrazijo crnce so prikriti nigerji...Nevem zakaj cefurji nimajo svoje parade, saj so tudi oni marsikdaj obravnavani kot drugorazredni drzavljani... Na koncu lahko pridemo do tega, da bo vsak dan parada druge manjsine, ki je za nekaj prikrajsana... Sicer pa nevem kako hocejo z parado ponosa kaj spremenit, ce pa zganjajo totalen razvrat, namesto da bi se obnasali civilizirano in pokazali,da so popolnoma obicajni ludje tako kot vsi ostali(predvidevam, da vsi normalni ostanejo doma ?).

Kar se mene tice, naj imajo moznost poroke in tudi posvojitve, ampak na tak nacin, da imajo hetero pari pac prednost pred njimi. Hetero pari se za posvojitev odlocajo zaradi tega, ker je eden izmen njiju neploden, medtem pa pri gay\lezbo se gre pa za to, da moznosti dobiti otroka po naravni poti sploh nikdar niso imeli in je tudi ne bojo... Pac biti gay in imeti otroka je kot sedenje na dveh stolih istocasno, oziroma nimajo nobene pravice zahtevat moznost posvojitve. Posvojitev je le stvar uvidevnosti, kar se tega tice jim nismo nicesar dolzni garantirati...

Po drugi strani, je pa vseeno sramota, kaj si cerkev dovoli, da pri masi scuvajo svoje ovce proti temu zakonu...
Se vecja sramota je pa, da drzava to relativno mirno gleda!

oemdzi> Zanimivo, vsi ki nam grejo parade ponosa na zivce, smo prikriti gayi ?

Tako je. To tudi potrjuje znanstvena razliskava, objavljena v zadnji številki medicinske revije, pod rubriko psihiatrija.

Podobno kot so vsi, ki so nasprotovali sufražetkam, prikrite ženske.

oemdzi> medtem pa pri gay\lezbo se gre pa za to,

Nimaš najmanjšega pojma o problematiki, zato je nevljudno, da o tem razlagaš v slogu, ki implicira avtoriteto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

oemdzi> medtem pa pri gay\lezbo se gre pa za to,

Nimaš najmanjšega pojma o problematiki, zato je nevljudno, da o tem razlagaš v slogu, ki implicira avtoriteto.

to sem napisal za splosno posvajanje, tisto da se posvoji od partnerja otrok, bi moglo biti samo po sebi logicno...

oemdzi> Zanimivo, vsi ki nam grejo parade ponosa na zivce, smo prikriti gayi ?

Tako je. To tudi potrjuje znanstvena razliskava, objavljena v zadnji številki medicinske revije, pod rubriko psihiatrija.

Uff, mi poves nacin kako najlepse doma mami povedat, da sem ocitno gay ?

Torej ce ti grejo na tekmi tisti razgrajaci na nivoju opic na zivce, si prikriti razgrajac ?
Sploh pa se mi zdi, da so prikriti geji tisti, ki pretirano zagovarjajo homoseksualce. Nekak se mi zdi kot, da si pripravljajo teren za vsak slucaj, ce si kasnejo premislijo in nakantajo zeno in grejo v nove avanture.. Kaj menis ? Meni se zdi bolj smiselno...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oemdzi ()

oemdzi> to sem napisal za splosno posvajanje, tisto da se posvoji od partnerja otrok, bi moglo biti samo po sebi logicno...

Ampak to se ne dogaja, ker istospolni partnerji praviloma otroka pridobijo tako, da je biološki starš eden od partnerjev istospolne zveze (s pomočjo darovalca semenske tekočine ali s pomočjo nadomestne matere).

oemdzi> Uff, mi poves nacin kako najlepse doma mami povedat, da sem ocitno gay ?
oemdzi> Torej ce ti grejo na tekmi tisti razgrajaci na nivoju opic na zivce, si prikriti razgrajac ?

Ja, tako je. No, v resnici ne, ampak taka izjava ni nič bolj absurdna, kot izjava da je parada ponosa dreganje v sršenje gnezdo. Gre za eno osrednjih prireditev, ki promovirajo in zahtevajo človekove pravice za vse.

keworkian ::

Treba je še naredit parado revnih, parada bogatih, parada invalidov, parada ciganov. Naj raja spremeni mišljenje, VSI MORAJO IMET ENAKE PRAVICE! right.
Obscenities in B-Flat

Ne pravim, da bi mogla biti parada ponosa prepovedana, ampak sam nacin je za en drek. Sicer nevem kako je z temu v Sloveniji, no tudi drugje nimam pojma kako tocno izgleda, ampak kar vidim po TV je en kup skoraj golih sprevrzencev, ki zganjajo razvrat... Na tak nacin bojo zelo tezko dosegli, da jih bo druzba sprejela (ce je to v kaksnem primeru trenutno sploh mozno).

keworkian> Treba je še naredit parado revnih, parada bogatih, parada invalidov, parada ciganov. Naj raja spremeni mišljenje, VSI MORAJO IMET ENAKE PRAVICE! right.

Ja, lahko.

oemdzi> ampak sam nacin je za en drek.

Vendar v skladu z njihovimi pravicami.

Vsako tele sme demonstrirat za popolnoma poljubno traparijo.

oemdzi> ampak kar vidim po TV je en kup skoraj golih sprevrzencev, ki zganjajo razvrat...

To si verjetno gledal karneval v Riu, ker parada ponosa ni nič temu podobnega:

>Uff, mi poves nacin kako najlepse doma mami povedat, da sem ocitno gay ?

You don't :)

TESKAn ::

Tako kot parade ponosa, s katerimi naravnost izzivajo že tako vročekrvne ljudi. Kdo bo plačal za narejeno škodo? Kdo bo ranjencem držal roke in jim govoril, da je vse v redu, da ni njihova krivda?

Eno vprašanje vsem desničarjem na tem forumu. Se strinjate s citiranim navedkom? Če se, zakaj ste v primeru karikatur Mohameda tulili ravno nasprotno - da nihče ne sme omejevat svobode izražanja in da vam ne bo nihče prepovedal, da bi žalili ljudi, ki so se izkazali za "vročekrvne"? Takrat se niste spraševali za škodo, takrat ste bili vsi za to, da se užaljene vročekrvneže vrže v keho, če bodo kaj preveč razgrajali. Zakaj ste v tem primeru tako dvolični, zakaj vam je kar naenkrat pomembno, da se vročekrvnežev ne izziva?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

donfilipo ::

oemdzi je izjavil:

Ne pravim, da bi mogla biti parada ponosa prepovedana, ampak sam nacin je za en drek. Sicer nevem kako je z temu v Sloveniji, no tudi drugje nimam pojma kako tocno izgleda, ampak kar vidim po TV je en kup skoraj golih sprevrzencev, ki zganjajo razvrat... Na tak nacin bojo zelo tezko dosegli, da jih bo druzba sprejela (ce je to v kaksnem primeru trenutno sploh mozno).

Meni se tudi zdi, da se je družba nekako vrgla v razvrat. Iz tele parade? Jok. Iz vsakodnevnih dogodkov.

Altruizem je postala psovka z sinonimom idotizma, solidarnost ima smisel le, če gre za dobro organizirano politično tolpo, ki uspešno pleni nekdanje skupno premoženje, ali si na podlagi klientelizma, deli vplivne dobro plačane in nič odgovorne funkcije.

Simbolni zagovornik jezusa, to je RKC, se gre recimo borzno igralništvo, na vodilnih mestih pa imajo posebne luciferske kombinacije pederastov in pedofilov.

Edini pomembni gradnik morale v družbi so postale internetne igrice in TV.

Tako da, če bo konec sveta, mi je jasno zakaj.

In še nekaj. Če kdo misli, da so to te parade, ta nima pojma o hudiču.
Pojem hudič ostane priročen, ne glede na to, ali si morda celo ateist;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

Lol
Razvrat. V jok pa na drevo / jamo

Ti se kar smej. Ko zvoham kje v LJ ali MB praskaš po mašini se da strumno organizirati četo recimo 4 junkijev, ki ti celo družino oskubijo do zadnjega centa. Za par G-jev dreka. Ne verjameš? Pa ajde da se kladimo. Jaz bom šel sedet, a bom dokazal point, ti pa boš izpadel neveden, kar pa je tudi zelo prav. Družba kjer je to mogoče, je na koncu svoje moralne stabilnosti.

Ker se je že pokazalo, da te je ena pizda vzgojila tako, da če se nekdo pretvarja, da je pobožen, reagiraš sovražno.
No naj ti še enkrat lepo povem. Jaz sem pobožen precej manj od tebe. In to bi se dalo tudi s posebnimi testi izmeriti.

Ampak vseeno pa vem kako hudič, v svojem mitsko prenesenem pomenu deluje.

In v taki luči seveda tudi na drugi strani izpadejo smešni tisti, ki menijo kolikšna je zmaga, če so vsaj tu dosegli navidezno enakopravnost. Manifestativno priznam da je res velika, praktično pa nikakršna.

Glede na spremljevalnu muziku8-) bom rekel celo poraz.

Zgodovina sprememb…

donfilipo> Družba kjer je to mogoče

V vseh na tem planetu (razen tistih, kjer preemptively streljajo nate, če si premalo konvencionalno napravljen).

O ne. V kar nekaj čisto normalnih, pa tudi bom rekel diktatorskih družbah, bi tako bedarijo hitro zaustavili. Pa sem pravilno rekel bedarijo. Pri nas ne! Vem na lastni koži;((

Da ne govorim o pomembnejših delih. Odnosu do altruizma, solidarnosti, poštenosti in dela na splošno.

Tu so pomembne razlike med družbami. Se pa zaradi tv vzgoje res mnogokje drastično poslabšuje.

Zgodovina sprememb…

donfilipo> bi tako bedarijo hitro zaustavili.

Tudi pri nas.

donfilipo> Pri nas ne! Vem na lastni koži

Seveda jo (in tudi jaz vem na lastni koži).

donfilipo> Tu so pomembne razlike med družbami. Se pa zaradi tv vzgoje res mnogokje drastično poslabšuje.

Ja, so pomembne razlike, niso pa velike.

hamax je izjavil:

Ane, prokleta Rosa Parks, ki je dreznila v srsenje gnezdo s tem, ko ni zelela odstopiti sedeza belcu. Vse zapret, kaj se pa to pravi!

Rosa Parks ni nikomur VSILJEVALA svojega mnenja!

Seveda jo (in tudi jaz vem na lastni koži).

Torej iz tega prvega dela se da prebrati samo to, da ponekod jim uspe, ponekod pa ne:) In morda to, da so tebe žicali za 200€, meni pa skušali večkrat praktično odvzeti življenje;(( Ampak dobro to je nepomembna bedarija. V Avstriji recimo, za kontrast so zadeve pošlihtane ruck-zug. Sem imel priložnost primerjati. Narkoman, ni več enakopraven državljan, dokler ne prediha minimalne detoksikacije. Se pravi 3 tedne prisilne haljice! Za vse! Ki jih seveda dobijo pri mutnih poslih.

No bolj pomembno pa bi bilo raziskati kaj je bistveno drugače pri avtstrijskem smislu za solidarnost, poštenost in organizacijo dela. Potem smo pa stopničko višje razjasnitvi.

>Pa ajde da se kladimo.
I don't negotiate with terrorists :)

>Ker se je že pokazalo, da te je ena pizda vzgojila tako, da če se nekdo pretvarja, da je pobožen, reagiraš sovražno.
Hehehe. Ziher me je. Ti pa reagiraš sovražno če se nekdo ne pretvarja da ga tvoje nebuloze ne zanimajo :)

>No naj ti še enkrat lepo povem. Jaz sem pobožen precej manj od tebe. In to bi se dalo tudi s posebnimi testi izmeriti.
Me niti ne zanima koliko si ali nisi pobožen od mene. Zadeva je popolnoma irelevantna.

Hecno mi je ko se 'verniki' klasično sklicujejo na razvrat, hudiče in razna druga 'božanstva' ki kvarijo našo družbo.

Družba je kakršna je, spremenil se je le pogled in fokus na vse tole. Folk ki ga je vera lep čas zatirala je sedaj 'na prostosti' in to vas moti. Saj ste vi tisti ki povzročate vse te nestrpnosti, vi se morate spremniti.

Hecno mi je ko se 'verniki' klasično sklicujejo na razvrat, hudiče in razna druga 'božanstva' ki kvarijo našo družbo.

No jest sem pa atu partizanu in ubijalcu v tebi:) in okolici zdaj pojasnil, da gre prej za figure of speech, kot dejansko pobožnost.

Ta bi s tako zavestjo nemara dal prebrati pravilno, da ne gre za hudičev razvrat, se pravi nekaj mitskega, ampak za konktretne reči. KI se tičejo vsakdana brez hudiča in mitov.

Družba ni taka kot je, ampak jo soustvarjamo! In spreminjamo!

In jasno parada ponosa me moti nič. To so pač izjave nebuloznega koderja z nizkim IQ.

Bolj pa me zato motijo znaki nekakšnega pogojno rečeno moralnega razpada. Ali kaj je to?

Zdaj lahko zaključiva. Če pa bi rad kaj dokazal se boš pa lepo moral identificirati.

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

Rugelj..."Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi pokavsaš." To mora ženska znati. Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški."

Še enkrat sem prebral stavek.

Zdi se mi full dober. Neverjetna stvaritev. Življenski stavek, od spoštovanega Ruglja. Fascinantno...sploh od tle naprej, jo boš imel...lahko jo gledaš....čista eroična poezija...pa mu ni blo treba bit mrtvo pijan, kot npr. Cankarju...in ostalim....da je napisal nekaj o erotiki.

Parada ponosa. To so pač neprilagojenci, ki mogajo z golo tazadnjo in jo kažejo. Mi ni jasno zakaj? Mogoče čakajo da mimo pride kakšen "osel".

Zgodovina sprememb…

>
čista eroična poezija...pa mu ni blo treba bit mrtvo pijan, kot npr. Cankarju
>
Nope, res ne. Taki ljudje govorijo neumnosti že tudi brez promilov v krvi.

No, cankar se je od svojih nebuloz lahko vsaj napil.

>
Parada ponosa. To so pač neprilagojenci, ki mogajo z golo tazadnjo in jo kažejo. Mi ni jasno zakaj? Mogoče čakajo da mimo pride kakšen "osel".
>

Neprilagojenost na trenutne družbene spremembe se kaže kvečjemu pri tebi.

>
Družba ni taka kot je, ampak jo soustvarjamo! In spreminjamo!
>
Practice what you preach !

Prvo spremeni sebe, drugih pa niti ne poizkušaj.
>
Bolj pa me zato motijo znaki nekakšnega pogojno rečeno moralnega razpada. Ali kaj je to?
>
Mene moti samo pojav velike količine nategatorstva, to je pa tudi to. In nesposobnosti ter neodgovornosti.

Kar pa folk dela v postelji pa me niti ne zanima :)

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

"Drugače je z lezbijkami, saj se dvema lahko dejavno priključi en moški."

Citrano po velespoštovanem gospodu dr. Ruglju.

Zgodovina sprememb…

Practice what you preach !

Dokler imam indice da se to ne splača, je brez veze!

Prvo spremeni sebe, drugih pa niti ne poizkušaj.

No na tem delam. Pozno pa vendar. Ampak družbo se spreminja drugače in je dolgotrajneje.

Mene moti samo pojav velike količine nategatorstva, to je pa tudi to. In nesposobnosti ter neodgovornosti.

Tega je na ljubem balkanu vedno rastlo obilo. In marsikdo je v boju proti temu tudi ovenel, ali poniknil:). Problem je, kaj se je zgodilo v balkanski in specialno slovenski gumarabiki, da gre vedno očitneje in nezadržno navzdol.

Kar bo seveda po totalnem kolapsu kak zloben kler, lahko celo res raztolmačil kot hudićevo raboto!

Looooooka ::

A lahko potem se kksno parado fetisizma organiziramo.Ker oni majo tud pravico doma za 4 stenami delat kar hocejo.Se oblect v plenice in si v rit vtaknit dildo....se namazat z oljem, metat po perju in jokat kot 3 letni otrok.
Kaj se spet homoseksualci bunite in pizdite da vam nekdo krade neke pravice.Delajte kar hocete.Ampak ce se lahko heteroseksualci vsak dan na cesti obnasajo kulturno(sorry ker svet dejansko stoji se samo zaradi kulture) se boste pac tud vi.
Se sploh ne gre za nestrpnost.Ze to da mate parado "ponosa" je neumno.Kaj hudica ma spolna usmerjenost s ponosom?A moski okol organiziramo zabave, ker smo ponosni na tisto raztegnjeno kozico z 2 kuglicama al kaj.Se da bit ponosen na kaj se bolj neumnega?

Pšenični je izjavil:

"Drugače je z lezbijkami, saj se dvema lahko dejavno priključi en moški."

Citrano po velespoštovanem gospodu dr. Ruglju.

Kako drugače ? :)

saj niso bi-sexualke da bi prenašale moške :)

>
>
No, in tako delajo tudi vsi ostali :)

Looooooka je izjavil:

A lahko potem se kksno parado fetisizma organiziramo.Ker oni majo tud pravico doma za 4 stenami delat kar hocejo.Se oblect v plenice in si v rit vtaknit dildo....se namazat z oljem, metat po perju in jokat kot 3 letni otrok.
Kaj se spet homoseksualci bunite in pizdite da vam nekdo krade neke pravice.Delajte kar hocete.Ampak ce se lahko heteroseksualci vsak dan na cesti obnasajo kulturno(sorry ker svet dejansko stoji se samo zaradi kulture) se boste pac tud vi.
Se sploh ne gre za nestrpnost.Ze to da mate parado "ponosa" je neumno.Kaj hudica ma spolna usmerjenost s ponosom?A moski okol organiziramo zabave, ker smo ponosni na tisto raztegnjeno kozico z 2 kuglicama al kaj.Se da bit ponosen na kaj se bolj neumnega?

Na komot, kar organiziraj če te je volja.

Parada kot parada. Meni je npr. trapasta parada popivanja, razne študentske pijanke in podobne zadeve. Pa kaj.

>A moski okol organiziramo zabave, ker smo ponosni na tisto raztegnjeno kozico z 2 kuglicama al kaj
Kaj, a nisi ponosen na svoje premoženje? :P

Zgodovina sprememb…

No, in tako delajo tudi vsi ostali :)

Se pravi ubogajo8-)

'Kakšna moč' ....in se zasanjan zazre v ogledalo. 'In lepota'...;((

Ni to dobro.
In to da ima post o neki paradi neke nepomembne margine tako frekvenco, medtem ko pa resne teme na res pereče sploh ni, je pa po moje že kar katastrofa.

Ampak dobro, zdaj sem pa OT.

Pederajsi so good lakota je bad8-)

Dost traparij.

>Se pravi ubogajo8-)
Haha :))

>In to da ima post o neki paradi neke nepomembne margine tako frekvenco, medtem ko pa resne teme na res pereče sploh ni, je pa po moje že kar katastrofa.
Folku je dolgcajt (meni namreč je) :P

hamax ::

Mipe > Rosa Parks ni nikomur VSILJEVALA svojega mnenja!

A lahko prosim poves kaj to sploh pomeni?
Kaksno mnenje ti homoseksualci vsiljujejo? Da so oni tudi enakopravni drzavljani? Al je blo to slucajno gibanje za drzavljanske pravice. Sej ne vem vec.

Folku je dolgcajt (meni namreč je) :P

Ne vsem.
Sem srečal znanca, ki je isti letnik, cel življenje je premikal par vzvodov, potem pa so ga novi italijsnski lastniki odpustili. Par let pred penzionom. In cele dneve išče pravico. Kjerkoli. Jasno da na sodiščih in policiji je pač prepričan, da je ni. Ampak vseeno. Praktično povsod.

Če se mi ne bi res zdelo totalno brez veze, bi nemara zlahka napumpal vrle 50-letnike, da bi ganjali makaronarje vse do Trsta:)
Ampak na drugi strani pa moram reči, da prej ali slej, bodo pa naleteli na nekoga, ki ni tako nihilist po naravi. Če ne ti, pa vsaj nekateri iz velike mase popolnoma obezpravljenih in ponižanih. Potem naj bi postalo zanimivo?

E ker menim, da nam to ne gine, se skušam nekako pripraviti na to, da bi to vzel za zanimivo. Pa ne rata.

Zakaj pa nekateri sem lepite dve ljubljanski smrklji, ki se poljubljata? Zakaj pa recimo ne lepite slik iz San Francisca, kjer na paradi kažejo svoj "ponos", tako da onanirajo skozi okno na ulico?

In nekdo je tukaj "desničarje" spraševal, če imajo tudi homoseksualci pravico do parade. Ja, seveda jo lahko imajo tudi pri nas, samo naj na teh paradah spoštujejo zakone o javnem redu in morali in naj ne vnašajo tudi v Slovenijo "pozitivne" diskriminacije iz San Francisca, kjer za homoseksualce veljajo ena pravila, za vse ostale pa neka druga. Tam v San Franciscu na vsaki paradi prekršijo kar nekaj kalifornijskih zakonov o javnem redu in morali, pa jih v imenu "različnosti" nihče ne sanckcionira, ker ima gejevski lobij v rokah komplet mestno oblast vključno s policijo. In če bi se kakšen John Doe, ki pa ne pripada "drugačnim", sredi ulice tako pervezno obnašal, bi ga takoj strpali v zapor ali na psihiatrijo...

USS Liberty> Zakaj pa recimo ne lepite slik iz San Francisca, kjer na paradi kažejo svoj "ponos", tako da onanirajo skozi okno na ulico?

Ker je tisto Folsom Street Fair (ki je, tako kot v Španiji Tomatina, neke vrste lokalna značilnost, ki se mnogim zdi nagravžna), ne pa parada ponosa.

USS Liberty> naj na teh paradah spoštujejo zakone o javnem redu in morali

Lahko pokažeš kakšen primer nespoštovanja tega zakona?

Aha zdaj štekam cel point topica.

Eni bi normalne človekove pravice. Drugi pač ne dajo. Ker se jim ne dopade. In ker je to sicer težko, a primerno za eno izgubljeno fronto. Boj pri greznici;((

Nemara je s tem več možnosti pri velikih bitkah za pravo človekovo dostojanstvo;((

Sigh... Enim pač ni jasno, da homoseksualcem ne odrekamo pravic, pač pa jih ne mrzimo zaradi neprestanega vsiljevanja v javnosti.

Mipe> vsiljevanja v javnosti.

Fuck off, zažgat vse nogometne klube, koji kurec se bodo oni men vsiljeval tle v javnosti, da teh jebenih olimpijskih športnikov, zaradi katerih imajo na vsakih par let cel cirkus na prešercu sploh ne omenjam!

Saj, oni imajo svoje štadione, kaj rabijo prevračat kante po ulicah?

Kar se tiče mene, tako legebitraši kot navijači spadajo v isti koš.

Ta koš je "civilni teroristi".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()
««
28 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
172959080 (34559) Tear_DR0P

Več podobnih tem