» »

Pomoč! ne zazna mi usb ključa

Pomoč! ne zazna mi usb ključa

Moto-girl ::

Prosim če mi pomagate! ko vstavim usb ključ,mi ga računalnik zazna,vendar ko klknem na disk E (kjer bi mogu bit usb) mi napiše naj ga formatiram in ko dam v redu,mi piše da ga ni mogoče formatirat. vglavnem ne morem ga odpret...prej sem ga uporabljala na avtoradiu ker imam gor glasbo,vendar zdej mi ga ne zazna niti tam :/ kaj naj naredim?

toblak ::

Hej:).
Kateri OS uporabljaš?

kixs ::

Si ga ze prej uporabljala na tem racunalniku?

Sicer pa ga vtakni v kak drugi USB port na tem racunalniku, probaj se na katerem drugem racunalniku. Daj ga se v avtoradio, ce ti spila.

Lahko se je zgodilo, da je crknil...

Izi ::

Moto-girl je izjavil:

kaj naj naredim?
Če USB kjuček ne deluje v dveh različnih napravah in če se ga nikakor ne da formatirati potem je rešitev samo ena. Vrzi ga v smeti in kupi novega.

Na srečo so danes USB ključki poceni potrošna roba, tako da razen izgubljene muzike ne boš imela pretirane škode :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

ja ja vedno sem ga uporabljala na tem računalniku in v avtoradiu....pa ne dela ne tu ne tam. sem probala že vtaknit drugam ma ne dela :) še ki je kingston slim in že prej je včasih imel težave pri zaznavanju. drugače sem že kupla drugega ja,sej ni problem v tem,samo me zanima kaj bi blo narobe,al je kluč al kej drugega?

fosil ::

Vrzi ga v smeti in kupi novega.

Nah. Ponavadi imajo kar dolgo garancijo, vsaj 3 leta, če ne 5. Torej uveljavljaj garancijo.
Tako je!

ja ja v garanciji je še vedno,tako da če ne drugo bom probala uveljavit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nadgradnja računalnika (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
12315038 (11636) Kaj
»

Kako pohitriti star računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
325253 (4141) technolog
»