Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč! ne zazna mi usb ključa
Pomoč! ne zazna mi usb ključa
Moto-girl ::
Prosim če mi pomagate! ko vstavim usb ključ,mi ga računalnik zazna,vendar ko klknem na disk E (kjer bi mogu bit usb) mi napiše naj ga formatiram in ko dam v redu,mi piše da ga ni mogoče formatirat. vglavnem ne morem ga odpret...prej sem ga uporabljala na avtoradiu ker imam gor glasbo,vendar zdej mi ga ne zazna niti tam :/ kaj naj naredim?
kixs ::
Si ga ze prej uporabljala na tem racunalniku?
Sicer pa ga vtakni v kak drugi USB port na tem racunalniku, probaj se na katerem drugem racunalniku. Daj ga se v avtoradio, ce ti spila.
Lahko se je zgodilo, da je crknil...
Sicer pa ga vtakni v kak drugi USB port na tem racunalniku, probaj se na katerem drugem racunalniku. Daj ga se v avtoradio, ce ti spila.
Lahko se je zgodilo, da je crknil...
Izi ::
kaj naj naredim?Če USB kjuček ne deluje v dveh različnih napravah in če se ga nikakor ne da formatirati potem je rešitev samo ena. Vrzi ga v smeti in kupi novega.
Na srečo so danes USB ključki poceni potrošna roba, tako da razen izgubljene muzike ne boš imela pretirane škode
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Moto-girl ::
ja ja vedno sem ga uporabljala na tem računalniku in v avtoradiu....pa ne dela ne tu ne tam. sem probala že vtaknit drugam ma ne dela :) še ki je kingston slim in že prej je včasih imel težave pri zaznavanju. drugače sem že kupla drugega ja,sej ni problem v tem,samo me zanima kaj bi blo narobe,al je kluč al kej drugega?
fosil ::
Vrzi ga v smeti in kupi novega.
Nah. Ponavadi imajo kar dolgo garancijo, vsaj 3 leta, če ne 5. Torej uveljavljaj garancijo.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadgradnja računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 15038 (11636) | Kaj |
» | Kako pohitriti star računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5253 (4141) | technolog |
» | Zunnanji HDD počasen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4404 (3426) | IcyFox |
» | Problem z laptopomOddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (901) | SplitCookie |