Forum » Pomoč in nasveti » internetna povezava
internetna povezava
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Imam internetnega ponudnika t-2, pri nas optična povezava ne obstaja.Če zamenjam optični modem, in od njega speljem na novo optični kabel,ali bo internet kaj hitrejši.Lp Miha.
Imam internetnega ponudnika t-2, pri nas optična povezava ne obstaja.Če zamenjam optični modem, in od njega speljem na novo optični kabel,ali bo internet kaj hitrejši.Lp Miha.
ameba ::
Miha, seveda a ni logično, če kupš hitrejši modem ti bo lahko hitrej podatke sprejemu. Sam te bo pa vseeno router zajebavu ker navadni routerji nisi sposobni takih hitrosti od optike a veš.
vorantz ::
fosil ::
Imaš fičota, ki ima najvišjo hitrost 100km/h. Kar je ravno toliko kolikor se lahko pelješ po obvoznici.
Sedaj se odločijo da bodo obvoznico razširili na 4 pasovnico in dvignili dovoljeno hitrost na 130km/h.
Kako hitro se boš lahko ti peljal s fičotom?
Sedaj se odločijo da bodo obvoznico razširili na 4 pasovnico in dvignili dovoljeno hitrost na 130km/h.
Tako je!
No ja...v tem primeru ni glih najboljša primerjava :P
Imaš terenca in se voziš nekje kjer ni ceste...Kupiš ferrarija, kako hitro boš šel?
Imaš terenca in se voziš nekje kjer ni ceste...Kupiš ferrarija, kako hitro boš šel?
Imaš fičota, ki ima najvišjo hitrost 100km/h. Kar je ravno toliko kolikor se lahko pelješ po obvoznici.
navil ga bom kolikor se da in bo šel sigurno usaj 130.Lp
Še zdej mi ni jasno kaj hočeš dosežt
Namestit modem za optiko kjer ni optike...sicer pa t-2 ne uporablja modema...je switch, ki ima odprtine za optične kable
Namestit modem za optiko kjer ni optike...sicer pa t-2 ne uporablja modema...je switch, ki ima odprtine za optične kable
Uprašal bi še to,jutri grem po brezžični router, ker bomo imeli od jutri naprje brezžično povezavo.Zanima me, kako to deluje. Ali brezžični router priklopim na enko v modemu, tam kjer je prej bil navaden router, in kaj moram narediti da bo lovil tudi namizni računalnik brezžično povezavo. Ali ključek ali kaj drugega.Namreč prenosniki imajo to že vgrajeno.Zanima pa me še to na prenosniku mi je crknila mrežna kartica,sedaj imam preko usb adapterja internet.Če grem na brezžično povezavo mi bo delala ker je mrena kartica crknila.Lp Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zelenjava ()
zelenjava že od prvega posta naprej pišeš zelo nejasne stvari in moraš razumet, da ti bomo ob tem težko odgovarjali na vprašanja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Širitev občinske glavne cesteOddelek: Problemi človeštva | 3026 (2088) | MoDeR |
» | FTTH Media konvektorOddelek: Omrežja in internet | 1972 (1360) | M_arjan |
» | Amis televizija (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17811 (8988) | Bakunin |
» | Težave z WRT54GP2 routerjem, ki upočasni povezavoOddelek: Strojna oprema | 928 (795) | Poldi112 |
» | Vprašanje glede WlanaOddelek: Omrežja in internet | 807 (713) | Goldee |