Forum » Strojna oprema » Zunnanji HDD počasen
Zunnanji HDD počasen
šajtrga ::
Tisto je bilo za notranji disk ne se hecat :D zadj sem govoril o zunanjem da lahko podatke skopiram gor
*švic*
*švic*
IcyFox ::
OK, včeraj sem ga poslal na servis, sem ugotovil, da še ima garancijo. Kako pa se lahko pozneje izognem slabim sektorjem?
šajtrga ::
gddr85 ::
hofer nima veze, to je kolker imaš srečo, sam imam en disk k mi laufa bp že od leta 2006/07 in je vidu že velik kišt in ga vedno laufam kot system in do dans brez slabih sektorjev
BorutK-73 ::
Hitro vprašanje:
Lahko priklopim DVD pogon na HDD to USB adapter (sata). Fižično gre, že imam priklopljeno, zanima me če je sploh možno.
Lahko priklopim DVD pogon na HDD to USB adapter (sata). Fižično gre, že imam priklopljeno, zanima me če je sploh možno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Duhec ::
Ne vidim razloga, da ne bi delal sata dvd v vmesniku usb2sata.
Vsekakor poročaj.
Vsekakor poročaj.
http://blackbird.si/
BorutK-73 ::
LOL, dela na htpc-ju. Na glavnem pa ne.
Dela enako kot da bi bil priklopljen HDD in pogon ostane viden ko nima medija.
edit
Dela tudi na glavnem, problem je bil v USB podaljšku.
Dela enako kot da bi bil priklopljen HDD in pogon ostane viden ko nima medija.
edit
Dela tudi na glavnem, problem je bil v USB podaljšku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
d4vid ::
Sem ravno zadnjič s DVD pogonom in IDE/SATA-USB pretvornikom nameščal OS in je šlo bp.
Btw, če ima kdo pokvarjen zunanji disk (z delujočim USB-SATA pretvornikom) naj mi sporoči, lahko v ZS, 3.5" velikost. Mam disk, ki bi ga priklopil na strežnik Kupim za simbolično ceno
Btw, če ima kdo pokvarjen zunanji disk (z delujočim USB-SATA pretvornikom) naj mi sporoči, lahko v ZS, 3.5" velikost. Mam disk, ki bi ga priklopil na strežnik Kupim za simbolično ceno
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
IcyFox ::
Torej dobil sem nov disk iz servisa, in me zanima še nekaj (nekaterim se bo verjetno zdelo smešno). Torej imam 2 mapi, v eni je 15 datotek in velikost je 6 GB. V drugi mapi je 2.300 datotek velikost je enaka. Ali je možno, da bi se 2. mapa na disk nalagala počasneje, ker je več datotek?
EDIT: naj še omenim, da je bil disk pri mapi 1 priklopljen direktno v računalnik odzadaj, pri mapi 2 pa preko HUB-a... Naredi to razliko?
EDIT: naj še omenim, da je bil disk pri mapi 1 priklopljen direktno v računalnik odzadaj, pri mapi 2 pa preko HUB-a... Naredi to razliko?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IcyFox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 599523 (56923) | hariscorale |
» | HDD RegeneratorOddelek: Pomoč in nasveti | 2307 (1763) | BCSman |
» | Zunanji trdi disk odpovedal - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (938) | šajtrga |
» | Ali HDD umira?Oddelek: Strojna oprema | 3538 (2327) | hojnikb |