» »

Mobilni telefon (nokia c3

Mobilni telefon (nokia c3

anita12 ::

Živjo :)

Mi lahko prosim poveste vaša mnenja mobilnega telefona nokia c3 (http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra... ) mogoče izkušnje z njim?
Rada bi ga kupila, pa se moram še prepričati in slišati vaša mnenja.

Najlepša hvala :)

Jankolovski ::

Pejt raj sprobat telefone v mobitelov center pa se tm odloč.
Kaj pa sploh pričakuješ od telefona, oziroma za kaj bi ga uporabljala, če samo za klice,messige,mal interneta je ok!
Drgač je pa brez 3g-ja samo edge se pravi da bo internet bl počasi deloval, fotič je bl krep 2 mp, ima wifi to je kul, je pa brez worda tko da "office" odpade, ni gps-a tko da navigacija odpade, ma kr dobro baterijo tko da more držat dolg če nauš preveč na wifi-ju, je tut kr pocen telefon, videotelefonija odpade, lah ga uporablaš kot modem to je kul se pravi da lahko če ni nikjer interneta, prklopš prenosnik na internet prek telefona sam bi blo še bol kul če bi meu 3g ali hsdpa, hsupa da bi ble hitrosti interneta hitrejše in ne počasne kot je edge, drgač pač NOKIA je NOKIA zelo zanesljiva zadeva

Sam imam raje Android sistem in pa tuch screen, ampak to je odvisno od vsakega posameznika kaj mu bol ugaja.

mihec87 ::

NOKIA ni več to kar je bila v starih dobrih časih....

Aha, vredu.

Jankolovski: ja, te podatke sem že vedela in jih tudi nekaterih ne potrebujem, zato mi je všeč ta mobitel - za moje potrebe čisto vredu :)

mihec87, kaj točno misliš s tem?

drugače pa hvala za odgovore!

DeeCoy ::

Ne vemo kakšne potrebe imaš in zato bolj težko svetujemo.

DeeCoy:

Potrebujem ga za smsanje, klice, fotografiranje, snemanje videa, diktafon, za glasbo!,mogoče kakšna igrica, mogoče malo interneta, to bi bilo pa tudi že skoraj vse :)

mihec87 ::

Nokia je včasih veljala za nek pojem kvalitete ter dobrega, kar pa danes ni več tako kot je bila...(pač naj ti ne bo odločitev zaradi tega da naj bi bila nokia neki super tako kot še slišiš kikje nokia to je zakon vzdržljiva itd..)

St235 ::

Je pač osnoven mobi, če ga dobiš za 1€, karkoli več je metanje denarja skozi okno. Fora je da v tem razredu se vsi telefoni obnesejo tam tam. pač kličeš pošiljaš sms pri ostalem pa bolj kot ne šepajo. znajo služit kot mp3 predvajalnik, pa še to mnogi niti pomnilniške kartice ne podpirajo. Fotografiranje in snemanje pr 2m kameri ni uprabno za nič drugega kot mms. Internet brez 3g je obupno počasen. O igricah a sloh me bi zgubljal besed.

Aha, najlepša hvala vsem!
Bom razmislila.

Mogoče ima še kdo kakšen predlog? :)

Bolf3nk ::

Hvala za predlog :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529530839 (27149) Leko
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7023606 (12454) boris82
»

Izbira mobitela

144803 (4508) Chev
»

nakup "resnega" telefona (strani: 1 2 )

6511503 (10111) carota
»

Nov telefon