» »

Fizika - na maturi

Fizika - na maturi

David92 ::

Zdravo,

No 09.06 pišem maturo iz fizike in ker imamo res precej slabega profesorja iz fizike na SŠ, bi vas vprašal, ali poznate kakšne zanimive internetne strani ali morda kakšne priporočljive učbenike / knjige za učenje fizike?

Ne bom rekel da znanja nimam, ne morem pa si privoscit reskiranja.... drugace povedano, potrebujem solidno oceno (4-5) za vpis na faks.
Tako da res prosim za pomoč, če ima kdo kakšen koli predlog kje bi se lahko učil, mi naj prosim sporoči.

Hvala lepa.

joze28 ::

Poglej na stran rica, objavljene imajo pole, ki so se pisale prejšna leta.
Poglej tudi dijaski.net

joze: Na ricovi strani sem kar vest reševanju tistih pol, še malo mi jih je ostalo (2-3).

dijaski pa bom pobrskal malo, dobra ideja. Hvala.

Če ima mogoče kdo še kakšno idejo, se priporočam. Hvala.

bluefish ::

Bluefish: Hvala lepa! ogromna kolicina snovi je na tej strani, bom se kar spravil to pregledat!

Najbolj me skrbijo naloge za obkrozevanje, ker te so na podlagi teorije, ki pa je izredno slabo bila prenesena na nas.

puffs ::

Kladniki so čisto dovolj da se naučiš vse za maturo. Če te kakšna stvar posebej zanima je tudi wikipedia zelo priročna. Če se vpisuješ na fiziko se pa lahko spraviš brat The Feynman Lectures on Physics, zelo priznano ampak seveda precej bolj napredno od tega kar je treba vedet v srednji šoli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

6 nalog za fiziko ... prosim pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7112311 (10006) lebdim
»

FRI (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šola
22148450 (35970) awy
»

Kaj je težje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
856478 (5208) hruske
»

Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!

Oddelek: Loža
222872 (2615) whatson

Več podobnih tem