» »

United Devices

United Devices

rap3r ::

Ej folk a sam setija računate al se je kdo odloču tud kej tazga računat kukr je pomoč za iskanje zdravila proti raku

slika

Zanima me če obstaja za to tud kak program ki je sam command line in pa kkukr seti gate ki potegne paketke u naprej?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
  • spremenil: Predator ()

Rumko ::

Enkrat sm jst sprobu ta program za boj proti raku al neki tazga, sam sm se pol navelicu, ker mi je SETI@home bolj vsec!

Pa za ta command line prog mas za SETI@home tuki link(za winse), to pa za ostale OS pa mas tuki link. Sam ne dlja paketkov vnaprej. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rumko ()

Jz setija že furam na command line in mam po 100 paketkov v naprej k mi enga 3 ure dela sam sm mislu da bi kej bl koristnga in je ta proti raku čist bedn naprimer če rač restartaš more računat še enkrat od začetka oz more na internet!Beda!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

BaRtMaN ::

mam po 100 paketkov v naprej k mi enga 3 ure dela

8-O
Sej ni čudno, da si me tko hitr prehitu na lestvici!

Ne se sikirat!:D
Ja no ubistvu sm te kr uzadi pustu:D :D

BaRtMaN ::

:|

Kakšn sistem pa maš? Vidu sm da maš povprečno 10 ur kolk ti pa zdej dela?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Duroni (morgan) +Seti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
583867 (3054) Boško
»

SETI@Slo-Tech (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1258374 (6127) d0rK
»