Forum » Pomoč in nasveti » Kako rešiti podatke iz cd-ja?
Kako rešiti podatke iz cd-ja?
slom ::
V Nerotu sem zapekel 5 datotek z dosnemavanjem na CDRW, ne morem pa jih prebrati!! CD rom oz. CD recorder ne prebereta vsebine in mi povesta, da je možna napaka na CD mediju ali poškodba le tega.
Kako bi lahko dobil podatke nazaj??
Cdejčka nisem poškodoval. Nero mi zazna zapise, a je kakšna možnost, da bi jih z nerotom prebral? Probal sem s funkcijo Save to the disc, pa ne deluje.
A kdo pozna kakšne druge variante, da bi rešil zapise?
TNX, Slom
Dodatek by V-i-p: človek božji, daj drugič v naslov teme še kakšno besedo več kot le "Help", da bo narod vedel za kaj sploh gre v tej temi, velja?
Kako bi lahko dobil podatke nazaj??
Cdejčka nisem poškodoval. Nero mi zazna zapise, a je kakšna možnost, da bi jih z nerotom prebral? Probal sem s funkcijo Save to the disc, pa ne deluje.
A kdo pozna kakšne druge variante, da bi rešil zapise?
TNX, Slom
Dodatek by V-i-p: človek božji, daj drugič v naslov teme še kakšno besedo več kot le "Help", da bo narod vedel za kaj sploh gre v tej temi, velja?
- spremenil: V-i-p ()
Dusko ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28561 (18878) | Mitko_R |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7001 (5915) | City |
» | write CDtekst to audio CDOddelek: Zvok in slika | 1322 (1161) | Yo |
⊘ | Pečenje CD-jev in moji probelmiOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1034) | Dalmatinc |
» | Dopisovanje na CDRW???Oddelek: Strojna oprema | 1228 (1083) | AnWar |