» »

HTC Salsa, HTC Wildfire S

HTC Salsa, HTC Wildfire S

aljo558 ::

Kdaj približno prideta v slovenske mobilne prodajalne?

Tavher ::

To tudi mene zanima. In predvidena cena pri Si-mobilu?

aljo558 ::

Tavher je izjavil:

To tudi mene zanima. In predvidena cena pri Si-mobilu?


Je v rubriki NAPOVEDUJEMO na njihovi strani tako, da čez kak mesec pomoje najkasnej. Je pa kr vidna razlika med navadnim wildfirom in s-om zato bo tut cena ene 150 na orto u nulo :S

Na mobisvet.si je Wildfire S že v prodaji :)

za 250 eurov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: aljo558 ()

aljo558 ::

Je imel že kdo možnost sprobat tole zadevico? Po ogledu raznih testih imam občutek, da so nardil kar velik korak naprej od "starega" wildfire-a. Junija pride k Simobilu, pri Tušmobilu pa ga že imajo.

koro13 ::

Ima stari wildfire res samo 600mhz procesor?

aljo558 ::

Ne, stari ima 528 mhz če se ne motim. Novi ima pa 600 mhz, ampak je isti procesor kot na Galaxy Ace. Fora je v tem da je zaklenjen na 600 mhz...da se ga pa komot overclockat na 800 mhz pomoje :D

koro13 ::

No mene zanima, sploh nimam androida vendar že dolgo berem o njem :)Pa drugače na splošno vem veliko o mobilnikih. Zanima me kako je z overlockanjem pri mobilnikih, lahko izgubiš garancijo je legalno, težko za narediti, pri katerih telefonih je to možno narediti (slišal sem za motorolo milestone, ki se je iz 600mhz lahko overlockala na 1200mhz..), se lahko skuri mašima zaradi overlockanja. In pa kako velika je razlika med npr. 600 mhz in samsungovin galaxy s 1200mhz oz. dvojededernim procesorem. Lahko sploh laufaš nekorvertane xvid na wilfire s, več aplikacij hrati in razlika v hitrosti odpiranja. Meni se ob 1200mh oz. dvojedernih procesorjih zdi zelo malo 600mhz vendar je vseeno dober procesor. Koliko stane? Jaz ga bi kupil, vendar se bojim da bi ponovno naredil kiks v temo, ker bi bila slaba kamera in predvsem hitrostr procesorja. Hvala LP

aljo558 ::

Glede Overclockanja nisem lih vešč, sm pa vidu da so tastar Wildfire teral na 800 mhz na youtubu :D. Hja, če se ti kaj pokvar si potem ti kriv in se garancija ne krije pomoje. 1.2 dual core in 600mhz je velka razlika in da ta pošast od galaxy s2 laufa ko nor rabi pac tak procesor: za multi tasking, za poganjanje 4.3" super amoled plus displaya, za hdmi priklop na tv, za poganjanje ogromno zahtevnih aplikacij itd. Wildfire pa pac opravi pac zadeve ki lahko laufajo na 3.2" zaslonu. Procesor 600mhz za tak mali telefon je super, ker imam sam nokio 5800 pa laufa na 434mhz pa gledam filme brez zatikanja, tako da tam nebi smel bit problem :D

Cene nevem, ker dobijo šele junija telefon. Mislm pa da več kot 150 ne bi smel bit, ker je galaxy ace v prosti prodaji 310 in v orto u nulo stane 160. Tale pa bo okol 270 v prosti tko da bo zih cenej, razen ce naujo nabil cene, kot so jo pri starem ki je se zmeraj 130€ na paketu orto u nulo :S

aljo558 ::

Evo pa imajo Wildfire S tudi pri Simobilu :) V paketu Orto u Nulo: 140eur
V paketu Orto Muziq pa 90eur.
Cena je malo čudna, ker navaden wildfire stane pa 130eur...

JerryP ::

Zakaj bi bla pa čudna? Stari wildfire gre iz prodaje, nadomestil ga je nov boljši model ki je za 10€ dražji8-)

aljo558 ::

Ja nevem. Ker je mogoče velik boljši kot navaden wildfire? Sam zdej šepam med Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfirom S, Nokio c7. Android vem da zmaga, ampak pr nokii mam pa boljši fotaparat, hd snemanje, odlična zvočnika super ekran....wildfire s mi je pa tut ušeč sam je mogoče mal premjhn. Galaxy pa lih prou velik, sam ma pa velik pomanjkljivosti. Meu bi Nokio c7 z 2.3 gingerbreadom pa HTC Sensom...sam nažalost ne gre v tak cenovni razred :)

JerryP ::

Ja star wildfire model se je zadnje mesece še posebej promoviralo zato jih je tudi povečini že zmanjkalo in po drugi strani tudi ni več smotrn nakup. Cena se ne bo spremenila, bo prej šel iz prodaje, oz. mogoče bo kakšna akcijska cena čez poletje ko bo sam še par aparatov v poslovalnicah ;-)

Zdj glede ostalih treh aparatov je pa tko da kar ti želiš bi bil desire s ampak je cenovno v višjem srednem rangu. Zdj nokia je tko celovita ponudba free navigacija, zlo dobr zaslon, hd snemanje, ma pa po drugi strani fiksen fokus pri snemanju fotk in dandanes zastarel sistem.

Če bi pa rad sprobal neki nouga pa da se bi rad ubadal s kakšnimi lahko dostopnimi aplikacijami je smotrno pogledat za androidnim aparatom. In v srednem cenopvnem rangu sta ravno ta ki si ju naštel zlo uredu nakup. Na eni strani imaš wildfire s, majhen prijeten za v roko, dovolj zmogliv za poganjanje večino aplikacij, fotke in video nista glih presežek v tem rangu.

Po drugi strani maš pa Galaxy Asa, ki je vmesna varianta med desire s in wildfire s. Napram wilfire ma večji zaslon in ga je še vedno možno uporabljat z eno roko, tudi android bo kmalu nadgrajen na 2.3 verzijo, ki prinese hitrejše delovanje in vga snemanje videoposnetkov. Fotke dela zlo uredu, edin prej omenjeni videoposnetki so švoh. Ima pa še hitrejši procesor, edin kar je minus napram wildfire je manj rama, kar pa se pri povprečni uporabi in z malo optimizacije ne pozna.

aljo558 ::

Aha hvala JerryP za pojasnitev.
Trenutno še kar matram nokio 5800 xm in me najbl mot ko mi nalaga od simobila stran 45 sekund prek wifi :S

Najbl me mot pr Wildfire S in Galaxy Ace to, da imata slabšo ločljivost še od moje Nokie. Nevem lih, če se to opazi, ker sem imel galaxy ace v roki za 2 minute, wildfire s-a pa še ne.
Drgač pa se nagibam bolj na Galaxy Ace, ker ima večji zaslon. Procesor majo pa Galaxy Ace, Wildfire S, Nokia c7 isti le da je ima nokia zakljenenega na 650mhz, wildfire s na 600mhz in galaxy ace na 800 mhz...gre se za procesor ARM11.

Predvsem bi rad neko novejšo nadgradnjo nokie z novim os, ker tale symbian in ovi store mi gresta ornk že na živce. Igral bi tudi Angry Birds-e, kak nfs shifht, modern combat, NOVA,...gledal filmčke, poslušal glasbo, 3/4 uporabe pa mam skos uklopljen WI-FI za brskanje po internetu (Facebook,Youtube,forumi)

pharaon ::

Za Angry birds bi prav prišel 800mhz proc v Ace-u..

Kristina0 ::

heej :D zanima me nekaj v zvezi z htc desire s. Ali se na njega da nalagati različne igre in aplikacije? Ker pri mobitelovem opisu piše da ne podpira jave in me zanima kako je s tem? prosim za hiter odgovor. Hvala že vnaprej! lp

JerryP ::

Ja aplikacije na telefonih z androidom nalagaš preko android marketa na samem telefonu. Vpišeš se s svojim gmail računom in imaš dostop do brezplačnih aplikacij. Java aplikacij pa ta aparat res ne podpira, te so namenjene samo za osnovnejše aparate.

Kristina0 ::

Za kaj pa bi recimo potrebovala javo? lp

pa mislila sem za wilsfire s drugače.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Kristina0 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
703122191 (58789) majstr77
»

Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
549498 (7439) krneki0001
»

Kateri mobitel v rangu Galaxy Ace-a se še splača?

Oddelek: Kaj kupiti
4110085 (9404) mokasin
»

mnenja o telefonih

Oddelek: Mobilne tehnologije
123061 (2767) Pithlit
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
19232722 (22395) LuGi

Več podobnih tem