Forum » Loža » Delnice Save
Delnice Save
Master_Yoda ::
Jaz sem imel 4 delnice - tega linkanega clanka nisem videl, sem pa vceraj dal vlogo za opustitev kar preko interneta. To lahko storis ce imas digitalno potrdilo:
LINK
Mislim pa da lahko z potrdilom tudi pogledas stanje.
LINK
Mislim pa da lahko z potrdilom tudi pogledas stanje.
Tilen ::
V obvestilu KDD-ja ki je prišlo pred meseci sem bil obveščen, da imam še par delnic Save. Dividend ni že več let. Zasledil sem članek Delničarji Save, izgubili ste vse. Delnice so izbrisane! Ker nimam gesla ne vidim celotnega članka. Kaj sedaj, sploh ne vem ali dejansko še imam te delnice ali so izbrisane? Že več let nisem dobil nobenega pisma iz Save, vse skupaj se mi zdi nekam balkansko. A naj pošiljam dokumentacijo za odpoved od delnic, čeprav sploh ne vem ali jih še imam?
Sava je pred izbrisom imela 12.893 delničarjev. Zaradi pravnomočnosti postopka prisilne poravnave so delnice družbe izbrisane. Obveznost prenosa delnic z brezplačnih računov pri KDD na komercialne račune pri BPH pa je ugasnila.
1. Imam delnice Save, dobil sem izpisek KDD. Ali moram kaj narediti?
Delnice so izbrisane, premoženja ni več, izpiski so bili poslani pred več kot mesecem. Narediti vam ni treba nič. Če so to vaše edine delnice, je vaša obveznost končana. V prihodnje ne boste dobivali več pošte, ki bi vas pozivala k prenosu delnic.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Saj si bil obveščen preko Seoneta, da si vse izgubil. Enako, kot izbrisani delničarji NKBM.
Prisilna poravnava Save, d.d., pravnomočna
S pravnomočno potrjeno prisilno poravnavo Sava, d.d., ponovno posluje s pozitivnim kapitalom v višini 28,5 milijona evrov.
Prisilna poravnava Save, d.d., pravnomočna
To pomeni, da je s pravnomočnostjo sklepa sodišča osnovni kapital zmanjšan na nič, delnica SAVA (ISIN koda SI0031108457) razveljavljena in ukinjena dosedanja lastniška struktura družbe.
S pravnomočno potrjeno prisilno poravnavo Sava, d.d., ponovno posluje s pozitivnim kapitalom v višini 28,5 milijona evrov.
Zgodovina sprememb…
svecka ::
Še en dokaz, da je sploh škoda vlagat v delnice / sklade , ker vse zgubiš tako ali tako..pač te kar zbrišejo isto kot razlasninijo, če državi ni kaj prav. Po moje je edino smiselno vlagat v "trdne valute" ala zlato, diamante, ker to bo preživelo še 1000 let in bo vedno nekaj vredno (tako kot je bilo v zgodovini), ostalo pa tako ali tako propade ali z državo, ki ji gre valuta v nulo ali pa z podjetjem, ki gre v (fake) stečaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()
Zato je pomembno, da se osredotočiš na podjetja, ki izplačujejo rastoče letne dividende v denarju. V primeru težav s poslovanjem, se najprej poreže ali ukine dividenda in če se to zgodi, pozicijo prodaš.
Sava je zadnje dividende izplačala leta 2010, ko je bila delnica vredna cca 200 EUR.
Sava je zadnje dividende izplačala leta 2010, ko je bila delnica vredna cca 200 EUR.
Zgodovina sprememb…
krho ::
Saj si bil obveščen preko Seoneta, da si vse izgubil. Enako, kot izbrisani delničarji NKBM.
Kaj je seonet (ni treba googlat, znam sam). Jaz nisem dobil nobenega obvestila. Naj gredo v moški spolni ud.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup delnic NKBM? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14960 (3284) | Malidelničar |
» | Vlaganje - Vrednostni papirji (delnice)Oddelek: Loža | 5613 (3614) | zavajon |
» | Slovensa industrija jekla - SIJ (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6637 (5457) | Icematxyz |
» | Kam naložiti denar (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10969 (9599) | Cr00k |