Forum » Strojna oprema » ABIT ST6
ABIT ST6
Crimson_Shadow ::
Ali se sploh še lahko dobi to ploščo? Jo kje sploh prodajajo? Sem pogledal kar na nekaj internet trgovin (slovenskih) pa je nisem videl.
Še vprašanje za tiste ki bi slučajno imeli Gf4 Ti 4200 na Abitovi BH6 plošči. Ali jim mogoče deluje brez problema, saj sem od Abitove tehnične podpore dobil sledeče : BH6 can not support GF4 card because the AGP power is not enough for the GF cards. Sicer mi je delalo 6 tednov brez problema, sedaj pa se mi sesuje kadarkoli.
Še vprašanje za tiste ki bi slučajno imeli Gf4 Ti 4200 na Abitovi BH6 plošči. Ali jim mogoče deluje brez problema, saj sem od Abitove tehnične podpore dobil sledeče : BH6 can not support GF4 card because the AGP power is not enough for the GF cards. Sicer mi je delalo 6 tednov brez problema, sedaj pa se mi sesuje kadarkoli.
We create worlds
Gre^gor ::
Tele abitke se pri nas ze neki casa ne dobi, vsaj kokr js vem... Dobi pa se Asusovo TUSL2-C, ki ima isti shipset.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4125 (3424) | TribesMan |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2481 (1425) | LeQuack |
» | Nova plošča za celeronaOddelek: Kaj kupiti | 1318 (1174) | rhabdo |
» | Updateanje BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 1977 (1728) | jlpktnst |
» | Nadgradnja biosa BH6 ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1475) | freserovski |