Forum » Strojna oprema » Zamenjave Sandy Bridge B2 plat
Zamenjave Sandy Bridge B2 plat
TRIROG ::
Zdravo!
Zanima me kako ste izvedli zamenjave B2 plat za B3, tisti ki ste plošče kupili v nemčiji?
Ste imeli možnost, da so vam B3 plato posllali v naprej in ste jim potem poslali staro B2 plato?
Konkretno se zanimam za Asusove plate in izkušnje z HOH.de, seveda pa so tudi ostale izkušnje dobrodošle.
No?
Zanima me kako ste izvedli zamenjave B2 plat za B3, tisti ki ste plošče kupili v nemčiji?
Ste imeli možnost, da so vam B3 plato posllali v naprej in ste jim potem poslali staro B2 plato?
Konkretno se zanimam za Asusove plate in izkušnje z HOH.de, seveda pa so tudi ostale izkušnje dobrodošle.
No?
TRIROG ::
McLuzo, pa si uspel zamenjati zadevo tako kot piše? Sam sem ravnokar dobil informacijo, da je možna zamenjava samo tako, da jim pošljem staro plato in mi oni potem pošljejo novo plato - torej ne tako kot piše?¨?
McLuzo ::
Nisem plate sploh pri njih kupoval.
To si jim poslal mail jih vprašal?
Načeloma se javiš na tisti mail sandybridgeservice@hoh.de in dodaš še številko tvojega naročila ko si kupoval.
Če ne jim pa še enkrat piš pa se zbuni da naj tudi tebi pošljejo B3 matično vnaprej in staro potem pošlješ nazaj.
To si jim poslal mail jih vprašal?
Načeloma se javiš na tisti mail sandybridgeservice@hoh.de in dodaš še številko tvojega naročila ko si kupoval.
Če ne jim pa še enkrat piš pa se zbuni da naj tudi tebi pošljejo B3 matično vnaprej in staro potem pošlješ nazaj.
eDDi ::
ja seveda in potem se gredo na zaupanje.. ni variante, prvo pošlješ svojo in potem pa šele dobiš novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 407949 (74546) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285677 (120463) | darkolord |
» | CPU & RAM & MainboardOddelek: Strojna oprema | 6748 (5551) | nightbird |
» | Sandy bridge (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Strojna oprema | 203029 (152047) | fr4nc |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15460 (9924) | lambda |