» »

Router in nedelujoč program

Router in nedelujoč program

prox ::

Problem je tak:
Mi imamo brezžični eduroam v dijaškem, in neprestano povezava prekinja, dela in nedela!(ko ga rabiš ne dela ali pa je počasen, očitno vsi neprestano dol vlačijo porn..):S
No,Naš vzgojitelj v dijaškem ima na računalniku statični IP naslov preko kabla(ima +20mb linijo, gor pa ne dela čisto nič, razen en program za evidenco v dijaškem in malo brska po netu). Dovolil mi je da gor na kabel priključim router, katerega sem potem skonfiguriral in mu vnesel tisti IP naslov ki ga je imel prej vzgojitelj v računalniku. Tako je delavl internet vsem, tudi meni preko brezžičnega omrežja in preko kabla iz routerja. Na žalost pa vzgojitlu ni delal tisti njegov program, za evidenco, in potem sem mogel to povezavo in router odstranit in naredit tako kot je bilo prej.

Zaj bi rad še 1x probal gor dat router(od siola, Sinope), zanima me pa, kako bi lahko nastavil, da bi vzgojitlu ta program nekak delovav? Bi moral program dodati pod izjeme v WIN firewallu?kako? nevem, nimam več idej.
Probal sem na router nastavit IP od računalnika in sem na računalniku vpisav isti IP (IP-ji so določeni in baje omejeni) a potem je bil problem da je prišlo do spora v IP naslovih. Potem sem z vzgojitlovega računalnika izbrisav omrežne nastavitve dal tako da se avtomatsko dodeli IP naslov od routerja na računalnik, internet je delal, program pa spet ne. Želim samo da dela internet, in da vzgojitlu deluje tisti nepotrebni program, ki so ga pred dvema letoma dodali.

Upam da veste kaj mislim, in da mi lahko kdo pomaga.

LP.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
  • poskusil klonirati: prox ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372309519 (9975) ignats
»

-Single- dijaške sobe

Oddelek: Loža
71276 (764) mujek
»

Študent v dijaškem domu?

Oddelek: Šola
195901 (5076) žana
»

Arnes traffic omejitve?

Oddelek: Omrežja in internet
51266 (1108) ZlobneZ
»

Linux strežnik

Oddelek: Operacijski sistemi
161078 (752) BigWhale

Več podobnih tem