» »

-Single- dijaške sobe

-Single- dijaške sobe

GabrieLeo ::

Teče že drugo leto življenja v dijaškem domu in vse bolj spoznavam slabosti življenja v sobah s cimri. S poukom začnemo ob pol osmih tako da je vstajanje ob šestih vsakodnevna rutina. Je pa zato tudi vsakodnevna rutina spanje najbolj zgodi ob 11, pol 12 ponoči kar me ubija. Da ne omenjam potem še nemire po hodnikih, tanke stene med sobami, nočne parti-harderje, skozlance, kajenje v wecejih. In to za zelo lepo zasoljeno ceno. Preprosto imam tega dovolj. Zaenkrat sem pa še dijak oz. eno leto do polnoletnosti tako da neki študentski fleti odpadejo. Bi mi mogoče lahko kdo znal povedati ali usmeriti kje kjer je možno dobiti posamezno sobo za dijaka? Ko sem se še vpisoval v srednjo šolo sem videl da naj bi tak koncept obstajal nekje na Viču, je mogoče kar koli podobnega še dobiti v Ljubljani? Ali mi ne preostane drugega kot iskanje stanovanj s sobami z eno posteljo? Vsake pomoči ali predloga bom hvaležen ker je muka postala preprosto prevelika

freesty ::

Saj lahko gres v kaksno privat stanovanje. Naj starsi podpisejo pogodbo in se dogovorijo za placilo in je to to. Pomoje ne bo nihce kompliciral.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

GabrieLeo ::

Ja vidim da imate kar trdo kožo. Freesty ravno gledam. Einstein vse sem probal. Lahko mi rečeš da sem mehkužen ali kakorkoli ampak preprosto ne morem tako naprej. Za 200 eur na mesec (dobro je vključena hrana ta svaka čast) ampak vseeno za ta denar dobiš svojo sobo pa še ti ostane denarja za kako menzo pa za večerjo in zajtrk da tisti kos kruha namažeš. Cimr je dosadan u tri ****, stalno poslušanje družinskih problemov, gledanje nekih filmčkov iz youtuba ter se potem zmisli ter se spravi ob 11 k učenju ter si potem še nastavi budilko da bo kao šel ob 5 zjutraj se učiti... To te spravi sčasoma iz tira. Kot umirjen človek mi preprosto to ne laufa več. Glede spanja pa nevem kako ti zdržiš, ampak dobro zate ravno ne mora biti.

einstein :P ::

@GabrieLeo

Ne, nič ti nočem reči, da si mehkužen ali kaj takega, se čisto strinjam s tabo, česa takega si tudi jaz nebi želel, samo preverjam možnosti, kaj bi še lahko naredil.

Glede spanja pa nevem kako ti zdržiš, ampak dobro zate ravno ne mora biti.


Sem pred kratkim začel hodit kar se da normalno spat, ker mi počasi to ne gre več, zaspanost se kar nabira, na koncu sem se moral s kokakolo prisilit, da sem se kar tresel, to res ni dobro.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Janac ()

menjalnik ::

Jaz bi se za začetek pogovoril s cimrom

_commandos_ ::

ah življenje v dijaškem :)
če se razumeš z nekom v štuku za katerega veš da je uredu in miren prosi uzgojitelja da te da preseli h njemu v sobo.
Drugače a nimate obveznih učnih ur in pa nočnega da umiri razgrajače ponoči.

Zgodovina sprememb…

GabrieLeo ::

Ni nič od tega. Vzgojitelj v dijaških domovih je nekaj najboljšega za delati. Dobesedno vsak drugi dan se prikažejo, prečekirajo sobe v obdobju učnih ur, če so vsi po sobah, če kakšnemu ne gre matematika ali karkoli, ga preusmerijo h kakšnemu ki ima čez inštrukcije ali pa kar rečejo da pojdi h enemu ki zna ta predmet pa naj ti razloži. Če kakšen pozno ponoči prihaja napišejo kakšen mail tu pa tam, sicer je pa vse ostalo praskanje jajc. Počitnice takrat kot mi, vikendi...

Sem prečekiral sobe in očitno je nekaj bilo v tej smeri singel sob na Viču a je nekam poniknilo

mujek ::

Mislim da v MB en dijaški ima opcijo:
navadna soba - trije v sobi
nad standard - dva v sobi
nad nad standard - eden v sobi

Seveda, je cena dijaškega doma primerna standardu sobe.

Mogoče, se lahko ti v svojem dijaškem zmeniš za kakšno podobno zadevo. Zasedenost sigurno ni 100%.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slab WiFi signal

Oddelek: Omrežja in internet
61849 (1595) Bakunin
»

Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7730760 (18385) St235
»

Dostop do interneta v dijaškem domu

Oddelek: Omrežja in internet
6823 (621) blue
»

Študent v dijaškem domu?

Oddelek: Šola
196213 (5388) žana
»

Zaspanost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
586573 (4965) satfinder

Več podobnih tem