Forum » Omrežja in internet » Instant internet konfiguracija
Instant internet konfiguracija
Dieu ::
Mene zanima če je že kdo poskušal nastavi instant internet mimo priloženega softwera? Sedaj imam inštaliran software od ZTE MF636 modema, ki ga uporablja. Problem je, da mi tole:
ipconfig /release
ipconfig /renew
ne dela samo na omrežni povezavi, ki je nastavljena s softwarom od ZTE MF636 modema in me zanima če se da nastavi omrežno povezavo, brez tega softwara? So mogoče kje kakšna navodila ali pa kaj? Recimo na Macu preko istega modema lahko postaviš povezavo brez tega softwara ... jaz bi rad isto postavi na Win XP - torej povezavo kot s priloženim software, vendar brez tega, pa nikjer ne najdem kakšnih pametnih navodil.
ipconfig /release
ipconfig /renew
ne dela samo na omrežni povezavi, ki je nastavljena s softwarom od ZTE MF636 modema in me zanima če se da nastavi omrežno povezavo, brez tega softwara? So mogoče kje kakšna navodila ali pa kaj? Recimo na Macu preko istega modema lahko postaviš povezavo brez tega softwara ... jaz bi rad isto postavi na Win XP - torej povezavo kot s priloženim software, vendar brez tega, pa nikjer ne najdem kakšnih pametnih navodil.
I was blind but now I see!
Tomas 33 ::
Če želiš reštartat modem, lahko uporabiš klic devcon restart USB\VID_(ID naprave), kličeš pa usb modem.
http://support.microsoft.com/kb/311272 (devcon inštalacija).
Kar pa se tiče drugega vprašanja, pa inštaliraš samo driver, nato pa skonfiguriraš kot klicni dostop. Je bil nek drug proizvajalec, pa Simobil, in je delalo.
http://support.microsoft.com/kb/311272 (devcon inštalacija).
Kar pa se tiče drugega vprašanja, pa inštaliraš samo driver, nato pa skonfiguriraš kot klicni dostop. Je bil nek drug proizvajalec, pa Simobil, in je delalo.
Dieu ::
Modem restart ni kul, meni je pomembno, da se disconnecta in potem nazaj connecta, glede tega kako inštalirat driver in konfigurirat povezavo pa še vedno iščem navodila podatke...
I was blind but now I see!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus Router RT-N10U - Priklop 3G ZTE MF636 ModemOddelek: Pomoč in nasveti | 2479 (1994) | beta1 |
» | 3g router, kateri?Oddelek: Omrežja in internet | 6554 (4348) | mat3 |
» | ubuntu namestitevOddelek: Operacijski sistemi | 2286 (1625) | fiore |
» | USB UMTS stick - Kaj kupiti?Oddelek: Omrežja in internet | 7579 (5593) | MTB |
» | Kateri UMTS HSDPA modem kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 6370 (5255) | Ice-Heki |