» »

Težave z inštalacijo PhysX na Win 7 x64

Težave z inštalacijo PhysX na Win 7 x64

Salahadin ::

Pred 14 dnevi sem si ponovno naredil clean instal win7 x64 ultimate - na nov disk (star disk sem formatiral).
Po inštalaciji vseh updatov in drajverjev, ter gonilnik za grafiko ati 5770 prenešeno iz uradne strani(11-3_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl).

Že 2 dni poskušam ugotoviti, zakaj mi ne inštalira PhysX(PhysX_9.10.0513_SystemSoftware
- potegnjen iz uradne strani - imam še nekaj starejših verzij, nobene ne morem namestiti), ko ga poskušam namestiti:
1. Program zaženem z administratorskimi pravicami;
2. Program me vpraša za jezik inštalacije(v ozadju steče zelo hitro progress bar - prehitro da bi videl karkoli);
3. odpre se novo okno, ki ima samo en gumb "OK" v katerem pa piše naslednja vsebina: (skopiral tudi teks: glej spodaj)
http://img508.imageshack.us/i/physxe.pn...

4. Physix po pritisku gumba se zaključi inštalirano pa ni nič. Na disku pod program files ni nove mape, kot bi morala biti.
5. Po googlu sem že iskal rešitve ter našel samo eno zadev da ustvarim bližnico do namizja, kjer v lastnostih bližnice dodam na koncu poti presledek 9in ukaz: /quiet
Kar bi naj inštaliralo po defaultu brez uporabnikovega posredovanja. Seveda se postopek ni nič spremenil, še vedno pa ne naredi nič.

Ostajam brez rešitve in se mi ne sanja, kaj bi lahko še naredil.
Hvala za pomoč.

jazbec ::

physx imajo samo nvidia grafične

damirb03 ::

Jaz imam v tej mapi c:\Program Files (x86\NVIDIA Corporation\PhysX samo sta dve mapi z *.dll. ,ker program ki ga zaženeš je samo pri NVIDIA kartici .

Salahadin ::

@physx imajo samo nvidia grafične

Vedno sem lahko inštaliral Physix. Tudi v prejšenjem sistemu sem ga imel. Če nebi bilo tako, potem mi ni jasno kako naj zaženem določene igre, ki potrebujejo PhysiX in to preverjajo ob zagonu? Kot je npr. Shift 2 Unleashed, ki sem ga hotel sprobati. Po tem takem, nebi moral ničesa zagnati. Obstaja kakšna drugarešitev?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Primarna grafična kartica Radeon 5850 + Nvidia 8800GT samo za PhysX, rešitev? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6010190 (9070) Meizu
»

Nvidia zanika podkupovanje razvijalcev iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
5818506 (16890) Bor H
»

PhysX ponovno tudi z ATI grafičnimi karticami (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
539681 (7965) Bergyb
»

GeForce Power Pack (PhysX gonilniki, igre in demoti)

Oddelek: Programska oprema
132667 (2283) All
»

Kupec Ageie nVidia (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
549189 (7303) Jst

Več podobnih tem