Forum » Pomoč in nasveti » Spletna kamera v nadzorno kamero
Spletna kamera v nadzorno kamero
ojek ::
Pozdravljeni,
zanima me, kakor že ime teme pove, kako bi lahko iz svoje spletne kamere naredil nadzorno kamero.
1. Prvi problem je, da je kabel spletne kamere dolg 1-1,5m. Sam pa bi potreboval nekoliko daljši kabel, vsaj 5m.
- Kaj naj naredim v tem primeru?
Ko rešim probleme s kablom, kamero nastavim na željeno mesto, povežem z računalnikom... so tukaj že nova vprašanja :-)
2. Kateri program lahko uporabim, da mi bo kamera beležila dogajanje?
- Ne mislim na 24/7 snemanje, ampak da mi hrani podatke za zadnjih 4-5 ur.
To je zaenkrat to, hvala za pomoč.
LP, G
zanima me, kakor že ime teme pove, kako bi lahko iz svoje spletne kamere naredil nadzorno kamero.
1. Prvi problem je, da je kabel spletne kamere dolg 1-1,5m. Sam pa bi potreboval nekoliko daljši kabel, vsaj 5m.
- Kaj naj naredim v tem primeru?
Ko rešim probleme s kablom, kamero nastavim na željeno mesto, povežem z računalnikom... so tukaj že nova vprašanja :-)
2. Kateri program lahko uporabim, da mi bo kamera beležila dogajanje?
- Ne mislim na 24/7 snemanje, ampak da mi hrani podatke za zadnjih 4-5 ur.
To je zaenkrat to, hvala za pomoč.
LP, G
St235 ::
Kabel lahko podaljšaš z usb podaljškom.
Kar se snemanja tiče sem jaz uporablal http://www.gotchanow.com/ Nastaviš tako, da snema samo takrat ko zazna gibanje in ni problema z placom na disku.
Kar se snemanja tiče sem jaz uporablal http://www.gotchanow.com/ Nastaviš tako, da snema samo takrat ko zazna gibanje in ni problema z placom na disku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kameraOddelek: Kaj kupiti | 8390 (6777) | xCore |
» | Spletna kameraOddelek: Kaj kupiti | 2461 (1949) | imagodei |
» | porgram za spletno kameroOddelek: Zvok in slika | 1938 (1842) | AndrejS |
» | Katero Web kamero za Visto 64?Oddelek: Kaj kupiti | 9163 (8849) | k4vz0024 |
» | spletna kamera (video nadzor)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2085 (1929) | pierlo |