Forum » Programiranje » ASP.NET : Mouse Position
ASP.NET : Mouse Position
papasmrk ::
Pozdravljeni,
v moji web aplikaciji uporabljam javascript, da dobim X in Y koordinato miškinega kurzorja in potem na tem mestu rečem Panel.Visible=true.
V Firefoxu dela vse brez težav, medtem ko v IE mi pa v primeru, da je stran tako velika, da jo je potrebno dol scrolat, mi za Y pozicijo vzame nek svoj maximum, ki pa mi niti približno ne zadošča da nariše moj Panel na X,Y poziciji npr. 350px, 1200px.
Se je kdo že ukvarjal z tem problemom IE-ja in je to rešil ?
hvala in lp
v moji web aplikaciji uporabljam javascript, da dobim X in Y koordinato miškinega kurzorja in potem na tem mestu rečem Panel.Visible=true.
V Firefoxu dela vse brez težav, medtem ko v IE mi pa v primeru, da je stran tako velika, da jo je potrebno dol scrolat, mi za Y pozicijo vzame nek svoj maximum, ki pa mi niti približno ne zadošča da nariše moj Panel na X,Y poziciji npr. 350px, 1200px.
Se je kdo že ukvarjal z tem problemom IE-ja in je to rešil ?
hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ESP8266 ESP-12E (NodeMCU 1.0)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3609 (2454) | dc10 |
» | Različna resolucija na 2 ekranihOddelek: Pomoč in nasveti | 1465 (1226) | xxurban |
» | [PHP/JavaScript] tic tac toeOddelek: Programiranje | 1683 (1416) | illion |
» | Sledilnik sonca oz. izvora svetlobe s fotodetektorjem in servomotorjem.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3855 (3855) | Bug |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36090 (14879) | aco111 |