» »

gta3 mission immposible

gta3 mission immposible

budi ::

a kdo zna nardit tisto misijo k morš razbit ene kulmbiske štacune k SPANK prodajajo.ni jih na map.a mi kdo lahk prosm pove kje so teli štanti.:|

_Mare_ ::

Cajt se ti začne štet šele k razbiješ prvo štacuno. Tko da se ti najprej lepo pel po vseh mestih naokol in štacune se ti bojo narisale na zemlevid in tam tudi ostale. Tukile maš zemlevide vseh treh mest, gor si lahko narišeš te štante za lažjo predstavo.
K si pa to naredu je pa najlaži začet pr uni u Shoreside Vale zravn bolnce/kapsov (vsaj men)..

speed machine ::

Hu ta misija je pa ena najbolj zateglih. Vsakič ko sem jo špilu mi je zmankala sekunda al pa dve. Ko pa sem jo končal sem mel pa še 30 sekund odveč. Tak da vso srečo.

BaRtMaN ::

Na strani GTA3 Core Missions so zbrani napotki vseh misij, rešitev za tole misijo Espresso 2 Go je pa tule. Stran ima neke težave z menijem, zato dobor poglej katere rešitve ti je naložil browser.

Fora pr tej misiji je, da najprej najdeš vse stojnice in jih šele nato podreš! Najprej pejt v Shoreside Vale, kjer sta 2: ena pr letališču in ena pr bolnici (pr tisti zravn letališča te čaka avto, ki te zasleduje!). Na Staunton Islandu je 5 stojnic se mi zdi, sam poglej kje so. Pol gres se v prvi del mesta (Portland), kjer sta tudi le 2 stojnici. Ena je nasprot vhoda v Donovo vilo, druga je pa pr vhodu v pristanišče. Začni s tisto pri vhodu vile in nadaljuj svojo pot skozi Staunton Island v Shoreside Vale.

budi ::

se opravičujem,da sem tko hit šu jokat na forum ,to misijo sm zdelu poj v drugmu poskusu,sj je bla čist simpl.no zj sm gta obrnu in spoznov kok simpl in kratka je.no na www.slo-igre.com
sem prbrav ta ko vse misije nardiš se ti odklene še 4. mest z imenom liberty city sam dvomm da je to res ker se men se ni nč odklenil.a se je komu od vs kj odklenil??
ker ne vem asm jez neumn al uni iz www.slo-igre.com?

Binji ::

Uni so. :\
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

BaRtMaN ::

LOL, ne! Liberty Ciity se imenuje to mesto, v katerem si skos bil! Ima 4 dele: Portland, Staunton Island in Shoreside Vale. 4 del je dostopen samo, če priletiš z Dodotom nad njega. V njem so kulise zgradb, tudi banke, ki jo na začetku oropaš.

.smidge. ::

Ma kalkor vem je uni 4. del "prazen" Ne mores pristat na njemu, kar zletis skoz:|


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
69250492 (15095) Heavy
»

Settlers 7: Paths to a Kingdom (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
868513 (4239) zerdoner
»

Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Igre
1477137293 (33534) Sandi1987
»

GTa IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
628573 (6892) jamiroq
»

GTA3 Dodo

Oddelek: Igre
122692 (2219) burekar

Več podobnih tem