» »

Settlers 7: Paths to a Kingdom

Settlers 7: Paths to a Kingdom

«
1
2

T-Majo ::

Če se ne motim, izide 26.3.2010. Po gameplayu mi je bila kar zanimiva. Spomnim se pa ne, da bi katero predhodnico igral.



Domača stran: http://thesettlers.uk.ubi.com/the-settl...

Jo še kdo pričakuje?
  • spremenil: T-Majo ()

Guzzy ::

Ja, jaz, že šestka je bla zlo legendarna ta bo pa ziher uberdobra :D komaj čakam

globoko grlo ::

zdej mate demo, je 2.6 gb velik, googlejte za link

je kr simpatičn, sam imam občutek, da so, vsaj v demu, misije tko narejene, da morš vse kar imaš (materiale, orodja) uporabit za točno določeno stvar in v točno določenem vrstnem redu

Je en tak občutek, da ti ne dopušča ravno svobode pri igranju. Moraš kuj na začetku zavzet severno pokrajino, da prideš do železove rude in zlata. Ker če tega ne nardiš, ti zmanja železa za orodja itd.

Sej mogoče bo pol kj bl kul. Edin nisem še ugotovil, kje se dela klerike.

Drgač pa kr fanj občutek.
priporočam

RazzorX ::

Nisem še igral settlers, ampak mi zgleda super špil, bom sprobal.

FeniksX ::

Najbolši so še vedno Settlers III in IV :P

T-Majo ::

Vlečem demo dol, javim, ko bom preizkusil. Če želite lahko tudi poljubne screenshote dodam.

RazzorX ::

Sem preizkusil demo, super igra. Sem pa bolj navajen kake AoE 2, tako da se moram malo privadit na tole, ampak je pa odlična strategija.

Berserker ::

Igral sem prejšne dele pač igra kjer se večinoma samo gradi vendar kr luštna zadeva z menjavo letnih časov(ki pa žal nimajo posledic na igranje), zadnje čase sem spet malo mahnil na grajenje tak oda bom probal demo, za orginal pa ne hvala, upam da boste uživali v stalni povezavi z ubijem.

T-Majo ::

A je igra že izšla?

Kurzweil ::

Nisem ravno nek težek gamer, ampak franšiza settlerjev mi je sedla že pri prvem delu, igral sem prav vse in moram rečt da so 1 in 2 del za tisti čas masterpiece, pravtako remake dvojke Anniversary, 3. del je bil popoln kiks, 4. del mi je osebno še vedno najbolši... od tega dela naprej pa so se potem precej izgubili... novi Settlers 7: Paths to a Kingdom obeta malce več, še boljšo ekonomijo, na novo bo research, grafika resda izgleda precej solidno, kar pa ob slabi igralnosti nima prav nič (razen nekaj minuta ogledovanja) kaj prida pomagat igri...

Nov je tudi celoten engine (upajmo da je vredu, ker bo bojda pod njim še zagotovo en del po tem) igre, izšla je 26.3. za tiste ki cenimo avtorsko delo bo stvar precej podkrepljena z online igranjem na uradnih serverjih (lige, lestvice, statistike). Za tiste, ki pa čakate na torrente pa vam bo dejtvo, da je založnik Ubisoft precej zamorilo dejstvo, da tudi single player mode potrebuje internetno povezavo. Če se ne motim gre za novi DRM protipiratski sistem (ki pa je bil vključno z uradnimi serverji že v nemilosti zlonamernih). Stvar bo seveda hitro padla, ampak Ubisoft obljublja na protipiratski zaščiti veliko borbo. Kakšen dan dlje kot običajno bo trajalo...

Berserker ::

Treba je še omenit da je veliko folka na forumu stavilo da bodo assasin cred 2 in drm sistem zrušli pirati šele čez par mesecev, potem pa so ga manj kot v tednu od datuma izida. Novi silent hunter je bil skrekan še pred uradnim izidom tole bo tudi hitro padlo.

T-Majo ::

Sedaj igram Settlers VI. Igra odlična, moti me sicer nekaj stvari:
-premikanje z miško po mapi (šteka ne glede na nastavitve)
-čuden sistem za urejanje vojske

Potem sem se še pa ustavil pri 2. misiji, kjer moram zgraditi obzidje okoli vasi (verjetno igra pričakuje, da bo zid sklenjen v krogu in vaška hiša je polna - 496/500, vendar UPGRADE ni možen v tej misiji. Mi pa utripa nenehno, da je hiša polna.

dronyx ::

@tr33k: Od kje ti podatek, da je kdorkoli že razbil AC2 DRM? Mislim da polno delujoče piratske verzije še ni in da je verjetno ne bo še lep čas. Vprašanje pa je, kako je taka zaščita, ki zahteva praktično stalno povezavo v internet, vplivala na prodajo. Če so prodali občutno več se bojim, da bodo kmalu vse igre imele takšno zaščito, kar je pa slabo tudi za tiste, ki igre kupujejo. Jaz osebno v takem primeru potem raje kupim verzijo za X360, ker je potem še vedno lahko prodam naprej po parih dneh igranja.

Guzzy ::

T-Majo igra pričakuje da boš zavarovan, ne da bo sklenjen v krogu:) Da je v krogu nima veze al je al ni, zaflikat morš lukne skozi katere lahko pridejo sovražniki. Jaz sem se pa ustavil pri 10 misiji o.o

mjolnir ::

A ima še kdo grafiko nekako zablurano oziroma zamegljeno? Meni se zdi kot da teksture niso čisto ostre, grafiko sem pa nastavil na maximum.

T-Majo ::

Pri meni je enako. Ne glede na nastavitve. V bistvo se spoh ne spreminjajo kaj veliko, opazil sem pa, da na defult najboljše igra leti ne glede na resolucijo, bistvene razlike v sami grafiki pa ni.

mjolnir ::

Mislm da bi pa blur in meglo skos gledal me pa tut nima :))

T-Majo ::

SIcer sem še vedno pri DEMO verziji, vendar sem danes skoraj znorel, ko mi je internet vrglo dol. Sredi igre te ustavi in piše reconnecting. Pa saj ne igrem online! Še v menu nisem mogel. In čeprav se je povezava po nekaj sekuindah ponovno vspostavila (sem preveril na drugem PC-ju), je v igri še vedno v nedogled pisalo reconnecting.

Igram tudi Settlers VI, z VII bom še malo počakal, da se patcha itd..

matonson ::

Res zakon video.

Bor H ::

Fajn narjen video, ampak takoj veš kdo bo zmagal :P

btw, tudi DEMO ima un DRM? Očitno je T-Majota čist navdušu in imajo novo stranko zarad demota, nice!

Yohan del Sud ::

Moje osebno mnenje, kot ljubitelja serije:

1. legenda
2. uber legenda
3. ne več tako legenda
4. še kr
5. ni sedlo
6. z nekaj siljenja zadeva deluje odlično
7. še čakam na original v naši štacunah, ma se mi zdi, da preveč stavijo na MP
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…

chucki ::

To je edina verzija settlersov, ki me je prepričala po settlersih 3. Kupil sem original cdkey na G2play za 21.79 EUR. Špil sem pa dobil na travnikih. :D Igral sem 6 ur skupaj in grem nazaj, da se vse naučim preden se podam na multiplayer. :D

Aja pa meglo so poravli z popravkom, tako da tega problema ni več.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: chucki ()

BALAST ::

Uf to pa je poceni, glede na to da v Sloveniji hočejo 41EUR.
Še razmišljam o nakupu. Samo počasnost gradnje mi ne ugaja tako močno, tako da bom verjetno raje kupil kakšno hitrejšo strategijo, še posebej ker je napovedan StarCraft2 tako odličen. Za zdaj se pa kratkočasim z DIRT2 in "beta" Heroes Of Newerth "HON".
Ta zadnja je tako zasvovljiva da lahko mirno igram do 3h zjutraj brez da bi vedel da je tako zgodaj. 8-O

chucki ::

Balast, če boš kupil povej, da se kdaj zmenma za kakšno igro. :D

BorutO ::

Sem si kupil to igro in ... Ker prej nisem nikoli igral Settlersov 5 ali 6 ... je "težko" priti v "povsem drugo" igro. Kajti pred temsem igral samo The Settlers IV, ki pa je zame najboljša igra, takoj za Age of Empires 2.

Težko se spoznam trenutno na to verzijo igranja, ki je 100% drugačna kot S4.

Sem na netu iskal neke kode ... piše, da pritisneš enter, pa se ti odpere pogovorno okno pa vpišeš kode ... to pa ne drži ... ker če enter stisnem me vrže kar na nek čuden info igre.

Kam vpišem kaj pa kako ...

S4 obrnem brez kod kadar koli, tudi na največji težavnosti ... tu pa ... sploh ne vem, kje si nastaviš zahtevnost, ipd ... mi je po eni strani že žal, da sem si jo sploh kupil ... sem pričakoval igro v stilu IV ... večji in enostaven pregled. Tu pa z vsakim premikom in klikom miške nekaj komplicira ...

chucki ::

Men je pa zelo enostavna, ko se jo navadiš. :D. Pojdi igrat kampanijo, kjer se naučiš vse od začetka.

BorutO ::

igram kampanijo, pa me moti ena stvar, trenutno najbolj ... kako lahko sovražnik naredi "Tower", jaz pa ga ne morem? Če mu hočem zavzeti mesto, me najprej bombardirajo tisti topovi z zgradbe... kako jaz do tega pridem? Ravno to je tisto, zaradi česar ne napredujem ...

Še zdaleč najboljša verzija settlersov je 4.

chucki ::

Ko si trdnjavo nadgradiš se ti pojavijo topovi. Da jo nadgradiš moraš pa to odklenit. Najlažje je da postavljaš spomenike, grobove......

A je kdo pri misiji 8? Kakšna je najboljša strategija?

Aggressor ::

Če se ne motim, je osma tista, kjer je nasprotnik od Dracoriana sestra? Že na samem začetku moraš pogruntat, kje ti ona lahko zvezdice sune in kjer si sam močnejši. Ne spomnim se točno, kaj in kako, ampak sam sem večino misij v kampanji napravil brez kaj dosti boja, ampak z raziskovanjem, in izpolnjevanjem kvestov.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

chucki ::

Sem naredil, ampak v 10 poizkusu, ko sem ubral pravo taktiko je bilo konec v 30min... Zdaj sem pri 10 misiji. Koliko jih je pa do konca? :D

Aggressor ::

Po preobratu v zgodbi še nekje tri, se mi zdi.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

BorutO ::

Jaz sem zdaj v neki finalni misiji ali vsaj tako piše. Boril sem se proti (igram princeso) njenemu očetu, ki je kralj in še onemu debelinku, ki na začetku misije govori kaj treba vse narediti, da zmagaš, tisti se namreč takrat preseli k njenemu očetu in se bori proti tebi - Igram pa na Easy. :p

Vse že vem ... ne vem pa samo to, kje za vraga se lahko vidi kolikšna je trenutna verzija igre ... prejšnjič mi jo je nekaj avtomatsko nadgrajevalo ... kje pa to vidim kolko je?

Aggressor ::

Tole je drugače spoiler za tiste, ki še niso prišli do tja. >_>
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

dulesavic1 ::

Mam namen kupit igrco, pa je na bolhi dosti ceneje kot original. A mislite, da je to za kupit?

Še link:http://www.bolha.com/oglas383956437/cd-...

BALAST ::

Zdaj, če posluje prek PayPal, bi se mu lahko zaupalo. Prosim, če se že odločiš za ta nakup nam sporoči, kako je šlo, ker tudi mene zanima. ;)

bluefish ::

Na G2Play je trenutno 17.99EUR: http://www.g2play.net/store/The-Settler... - osebno bi bolj zaupal tej trgovini kot nekomu z Bolhe.

chucki ::

Pri 12 (zadnji) misiji sem obstal 8-O, katera je najboljša taktika?

Bhut ::

blueFish ,
zanima me ,ali na G2Play kupiš celo igro katero ti pošljejo po pošti (oz. link za download) ali samo cd-key za registracijo? Če je samo cd-key ,kaj potem narediš-instaliraš demo in potem naknadno vpišeš cd-key katerega si kupil na G2Play ? Pa še neki - na : http://www.g2play.net/store/The-Settler... piše da je nakup varen le 63 % .. Osebno menim da je nakup originalne igrice edina prava rešitev..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bhut ()

dolenc ::

Save 63% je mišljeno, kot prihranek 63% cene, glede na ceno, za katero jo dobiš drugje.

Bhut ::

dolenc , mogoče imaš prav. Če je cena igrice približno 40 eur - 40 % = 16 eur. Se pravi- 60 % prišparaš.. A veš potem kaj tukaj prodajajo? Cd-key ali celo igrico?

LuGi ::

Bhut je izjavil:

piše da je nakup varen le 63 %..


Lol. EPIC!

Sicer pa lepo pise da se prodaja samo cdkey: Original Retail CD Key: This product might show ideal for gamers with the original CD/DVD of the game but there CD-KEY was banned, stolen etc.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LuGi ()

Bhut ::

Glede na to da sem predvideval da se prodaja samo cd-key in ne cela igrica (koliko sem zastopil tisto kar piše v angleščini) , sem pač mislil da je nakup varen 63 % ker je možno da cd-key ne bo delal. Kako sovražim tiste ki so takoj pametni ko nekdo naredi napako ali česar ne ve .. Zato sem vprašal! Kaj takoj citirate in pišete "lol" ?

Bor H ::

zato ker save in safe ni isto, zdaj veš :)

bluefish ::

Ko rečeno, od tam kupiš le CD-key. Za namestitev se nato poslužiš originalnega medija ali pa tistega s travnika.

Bhut ::

blueFish , hvala za odgovor! A si mogoče kupil CD-Key ?

chucki ::

Jst sem ga.

alexa-lol ::

Bhut je izjavil:

blueFish , hvala za odgovor! A si mogoče kupil CD-Key ?


kot sme razumel je on kupil samo CD-key..igro je dal pa dol iz travnika

Bhut ::

chucki , a pri tebi dela vse ok ? CD-Key ti pošljejo na email ?

chucki ::

Key sem dobil v 15 minutah na e-mail. Deluje, tako kot mora. Za to stran sem jaz izvedel na steam forumih, imajo pa prodanih, več kot 50.000 keyev, tako da so zanesljivi.

Bhut ::

Ja, sj ti verjamem da vse dela, ampak mene vseen skrbi ker sem nekje prebral da so določene omejitve v igri če ne kupiš originalno igrico.. Zato, ne vem kaj se bolj splača? Kupiti originalno igro za 38 eur ali samo cd-key za 17 eur in tvegati? Obstaja tudi možnost da cd-key ne bo delal, da igra katero potegneš na kakšni torrent strani ni popolna, da bo cd-key na črni listi ubisofta.. Hmm..
Hvala vsem za odgovore-sem se odločil za nakup originalne igre.

Lp

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Settlers

Oddelek: Igre
283979 (925) opeter
»

Splinter Cell: Blacklist (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
768368 (5645) oo7
»

SimCity (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
38346502 (27581) bluefish
»

Spletna trgovina CDKey.si

Oddelek: Loža
161882 (1509) connel
»

Igre

Oddelek: Igre
172303 (1917) pijavka

Več podobnih tem