Forum » Kaj kupiti » Apple iPod touch - ZDA - vprašanja
Apple iPod touch - ZDA - vprašanja
koli99 ::
Pozdravljeni!
Čez en mesec gre s punco v ZDA in pogledujem za raznimi gadgeti:). V oči mi je padel iPod touch, katerega cena je preračunano 215 eur + NY city tax 8,65%(Ipod touch mimovrste - 305 eur). Zanima me, na kaj moram paziti če ga kupim v ZDA?
Glede carine vem, da ga moram odpreti in vreči račun proč(če ni računa, ne more carinik dokazati da je kupljen v ZDA).
Kaj pa glede garancije? Kako je s tem AppleCare? Če jo kupim tam, ali velja tudi v Sloveniji, ali jo je možno tukaj dokupiti(brez računa iz ZDA)?
Hvala za odgovore!
Čez en mesec gre s punco v ZDA in pogledujem za raznimi gadgeti:). V oči mi je padel iPod touch, katerega cena je preračunano 215 eur + NY city tax 8,65%(Ipod touch mimovrste - 305 eur). Zanima me, na kaj moram paziti če ga kupim v ZDA?
Glede carine vem, da ga moram odpreti in vreči račun proč(če ni računa, ne more carinik dokazati da je kupljen v ZDA).
Kaj pa glede garancije? Kako je s tem AppleCare? Če jo kupim tam, ali velja tudi v Sloveniji, ali jo je možno tukaj dokupiti(brez računa iz ZDA)?
Hvala za odgovore!
Nikonja ::
Nimaš kaj paziti. Edini problem je ker boš moral v Slo kupit adapter za elektriko in to je to.
Za garancijo sicer ne vem ampak ih je par za iphone komentiralo kako ih brez problema servisirajo v Slo.
Računa ne dat v smeti ker ga rabiš za garancijo, sam ga pospravi nekamor, sej te ne bodo na carini svlekli !
Za garancijo sicer ne vem ampak ih je par za iphone komentiralo kako ih brez problema servisirajo v Slo.
Računa ne dat v smeti ker ga rabiš za garancijo, sam ga pospravi nekamor, sej te ne bodo na carini svlekli !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 333369 (10958) | Furbo |
» | Nakup prenosnika v ZDAOddelek: Kaj kupiti | 3971 (3263) | deltacqb |
» | Nakup MacBooka Pro iz Amerike (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13673 (12044) | St235 |
» | Nakup prenosnika v ZDAOddelek: Pomoč in nasveti | 5544 (4981) | Gandalfar |