» »

Crknil že 4.(četrti) napajalnik.

Crknil že 4.(četrti) napajalnik.

Sims ::

Zdravo,

Šel mi je že četrti napajalnik v računalniku. Mel sem že 250W in 300Watne. Vsi so šli. Kolko sem ugotovil, je vedno, ko se je to zgodilo zmanjkalo elektrike.

Ko na ulici kaj delajo pa izklopijo štrom, se bojim, da bo spet hin. Kaj naj? Aja, nimam denarja za UPS ki je vreden 50-100 tišoč sit.:D

Duhec ::

Hm, če nimaš za UPS, potem pa kupi cca. 5 kom. napajalnikov za rezervo. Pa ne glej kaj je ceneje. Če ne veš kam z denarjem lahko računalnik celo zavaruješ pri zavarovalnici.

Brane2 ::

Daj kako prenapetostno zaščito gor. Saj veš, tisti razdellici, ki majo zaščito vdelano.

Mislim, da zdaj vsi okrog prodajajo "Belkina", o katerem smo že pisali in ki je bil omenjan tudi tu na forumu.

Stalo te bo par kSITov, razdelc pa itak verjetno rabiš, pa še zna biti da bo stvar v tvojem primeru celo delala...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

borchi ::

Sims: mogoče pa ti nardiš temo v ulci ;-)

tk ko tale tip:

ahmed
l'jga

:D Ahmeda sem že slišal... Ni mu para.

tihi ::

A ti je probu že kdo pogledat tisti ubogi napajalnik. Če je šel v franže zaradi prenapetostnega sunka, je šel po vsej verjetnosti varistor, ki je namenjen prenapetostnim udarom. Tisti Belkin ima isto sranje noter kakor tvoj napajalnik. Drgač pa nov UPS ne košta več kokr 25kSIT za en PC. Sicer je off line, ampak ma notr prenapetostnio zaščito, pa še cca 10-15 min ti drži.

Red_Mamba ::

če ti tisti skurjeni ležijo v kotu jih jaz kupim če boš eno pametno ceno povedal :D

smilyxx ::

jst bi rabi une 80mm vente

Lp
Save water.
drink beer.

Niam jih več, ventilatorje pa sem ven pobral.

tihi: Nobeden jih ni pogledal...(so že v kesonu, ali kje...) Za UPS je tu kaka firma, ki jo priporoičaš?

tihi ::

Jest vem za tele:
Acorrd 92 d.o.o. za APC UPSe (ameriški)
Fibernet d.o.o. za MGE UPS e (francoski)
Oboje je isto dobr.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Strojna oprema
23629035 (13317) ender
»

Kateri soliden UPS

Oddelek: Kaj kupiti
313056 (2102) link_up