Forum » Programska oprema » Samsung F3 Spinpoint 1TB
Samsung F3 Spinpoint 1TB
x4en0n ::
Zdravo!
Imam problem z tem diskom. Ko dam kaj za kopirat rec. iz CDja na disk ali pa iz diska na USB, to dela zelo počasi.
Zanima me (preden disk pošljem nazaj), če lahko kako preverim ali sploh funkcionira pravilno (če obstaja kaki program da to nardim)?
Hvala
Imam problem z tem diskom. Ko dam kaj za kopirat rec. iz CDja na disk ali pa iz diska na USB, to dela zelo počasi.
Zanima me (preden disk pošljem nazaj), če lahko kako preverim ali sploh funkcionira pravilno (če obstaja kaki program da to nardim)?
Hvala
Lahko pa tudi kdo napiše ko ima ta disk. Koliko časa vam kopira iz diska na USB ? Meni kopira z max. hitrostjo 4-5mb/s
Drugače v opisu diska pa piše nekaj poleg 32Mb/s ...
To pomeni, da bi meni moralo iz diska na USB(2.0) kopirat z 32Mb/s ?
Drugače v opisu diska pa piše nekaj poleg 32Mb/s ...
To pomeni, da bi meni moralo iz diska na USB(2.0) kopirat z 32Mb/s ?
Ko sem kupoval disk so ga vsi hvalili, sedaj pa bote rekli, da ga nobeden nima ?
Dajte no ... tisti, ki ga ma naj proba skopirat nekaj v win7 x64 na usb 2.0 in mi pove z kakšno hitrostjo mu kopira.
Hvala
Dajte no ... tisti, ki ga ma naj proba skopirat nekaj v win7 x64 na usb 2.0 in mi pove z kakšno hitrostjo mu kopira.
Hvala
Enron x86 ::
Kot je napisal solatko, kopiralo ti bo s hitrostjo, ki jo premore "najšibkejši člen". V tvojem primeru je to USB ključ. Če kopiraš z DVD-ja na disk bo pa tam okrog 20 MB/s (proti koncu, se razume). Predlagam, da hitrost diska preveriš s programom Crystal DiskMark in pogooglaš za rezultati, ki jih imajo drugi uporabniki. Dodatno lahko podatke SMART pregledaš še s Crystal DiskInfo (če je kje kaj rdeče, ne bo dobro!) Prilepi kakšen screenshot.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
detroit ::
win7 ima tudi neke probleme z določenimi lkjluči (vsaj moj kingston traveler 4gb)
tilen kaj ima veze p67 s tem?? Pričakujem p67 v kratkem nočem še kakih poporodnih težav:D
tilen kaj ima veze p67 s tem?? Pričakujem p67 v kratkem nočem še kakih poporodnih težav:D
Skero
Tilen ::
Jah problemi so z Intelovim kontrolerjem. 5% možnost, da bo v 3 letih šlo kaj narobe na SATA2 portih. Na sata3 je ok.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
subby ::
S tvojim diskom je vse ok. Problem tiči nekje drugje, ČE sploh je problem. Nizke hitrosti je za pričakovat pri pisanju na USB in pri kopiranju iz CD-jev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 599392 (56792) | hariscorale |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13243 (10657) | hojnikb |
» | Zunnanji HDD počasen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4340 (3362) | IcyFox |
» | Priklop zunanjega diskaOddelek: Strojna oprema | 3840 (3093) | Stoyc |
» | Zunanji trdi disk 500 GB -- akcija Hofer -jutri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20267 (14467) | MISKO_GR |