Forum » Zvok in slika » Ni slike na monitorju
Ni slike na monitorju
reeves ::
Zdravo
Kolega mi je prinesel računalnik, ker mu pač nekaj ne štima z Windowsi. Ko ga priklopim na svoj monitor ni nobene slike, niti post-a se ne vidi.
Konfiguracije ne vem točno, ker je ne vidim, odpirat ga nočem ker ima garancijo (pa ne vem zakaj ga ne nese tja).
Če ima kdo kakšno idejo bi bil vesel
lp
Kolega mi je prinesel računalnik, ker mu pač nekaj ne štima z Windowsi. Ko ga priklopim na svoj monitor ni nobene slike, niti post-a se ne vidi.
Konfiguracije ne vem točno, ker je ne vidim, odpirat ga nočem ker ima garancijo (pa ne vem zakaj ga ne nese tja).
Če ima kdo kakšno idejo bi bil vesel
lp
celebro ::
Mogoče si vklopil monitor v integrirano grafično kartico, računalnik pa ima tudi ločeno grafično. Preklopi v drug izhod.
Grafična je integrirana, ampak je to edina. Mimogrede, čemu služi moški VGA priključek na računalniku?
logout ::
Moški VGA priključek, si prepričan? VGA ima 15 pinov, če jih je devet, je to serijski port.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Mogoče si vklopil monitor v integrirano grafično kartico, računalnik pa ima tudi ločeno grafično. Preklopi v drug izhod.
Veš, da si imel prav. Včeraj sem na hitro skup sestavil, pa sploh nisem videl ločene grafe (je čisto na vrhu).
Kloko, tudi ti si imel prav, serijski port je.
Hvala obema, se kar malo neumno počutim.
lp. Reeves
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slaba slika monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7563 (6829) | musicfreak |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6464 (5345) | ST-777 |
» | i5 2500k hd3000Oddelek: Strojna oprema | 1669 (1132) | KTr1sk |
» | Grafična kartica(težave,ker jo ne zazna)Oddelek: Programska oprema | 2851 (2753) | schtr4jh |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4551 (4400) | Saladin |