» »

Rabim pomoč

Rabim pomoč

dave2 ::

Hvala za pomoc, bom ze naso kje drugje nadalnjo resitev, ze nasveti so mi pomagali!
  • spremenil: dave2 ()

Alexius Heristalski ::

A nimaš štipendije?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Alexius Heristalski je izjavil:

A nimaš štipendije?

Ne nimam je. Ta drzava je v ,.... najvecji problem je v tem da 4 članska družina neomre preživet z 1000EUR na mesec pa s kreditom za hiso ter kreditom za avto in ostalimi stroški. In to samo zaradi države.

Zgodovina sprememb…

Alexius Heristalski ::

Malo si pogooglaj, po novem jo je menda možno dobiti tudi med letom.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Alexius Heristalski je izjavil:

Malo si pogooglaj, po novem jo je menda možno dobiti tudi med letom.

hvala za nasvet

ZLOky ::

Se opravičujem, če si res v takšnem "stanju".

AMPAK, meni tu nekaj SMRDI:
Osebni podatki:

Uporabniško ime
dave2
Čas prve prijave
01.02.2011 06:36:13

Kot da bi bil prijavljen samo za ta prispevek. Nekaj podobnega sem že videl pred kratkim, če nisem celo na mejl dobil! Raznih goljufij je vse več in njih iznajdljivost...
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

ZLOky je izjavil:

Se opravičujem, če si res v takšnem "stanju".

AMPAK, meni tu nekaj SMRDI:
Osebni podatki:

Uporabniško ime
dave2
Čas prve prijave
01.02.2011 06:36:13

Kot da bi bil prijavljen samo za ta prispevek. Nekaj podobnega sem že videl pred kratkim, če nisem celo na mejl dobil! Raznih goljufij je vse več in njih iznajdljivost...

še malo slabše stanje je kot sem napisal zgoraj, in se tudi sramujem tega, oče je imel zelo dobro plačeno delo, podjetje gre v stečaj zaradi 6,5 miljona € dolga, vse se lahko zahvalimo "Zidarju"

Zgodovina sprememb…

Sem naso, 3) Vložitev vloge in odločanje o vlogi

Kandidat vlogo za državno štipendijo (skupaj s prilogami) lahko vloži na KATERIKOLI center za socialno delo, vendar pa bo o vlogi za državno štipendijo odločil tisti center za socialno delo, na območju katerega ima kandidat svoje stalno prebivališče. To pomeni, da se zaradi hitrejšega odločanja o državni štipendiji kandidatu splača vložiti vlogo na tistem centru za socialno delo, na območju katerega ima svoje stalno prebivališča. Vloga za PRIDOBITEV državne štipendije se lahko vloži KADARKOLI med letom! V primeru, da se vloži vloga sredi leta, se začne štipendija izplačevati s prvim naslednjim mesecem po odločitvi o popolni vlogi za pretekli mesec. Torej, če študent vloži vlogo januarja, se mu bo štipendija začela izplačevati februarja, in sicer za nazaj (za mesec januar).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Štipendija (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Šola
1921494042 (7784) MIHAc27
»

Vračilo štipendije (pomoč)

Oddelek: Pomoč in nasveti
134753 (4222) 111111111111
»

Je treba podaljšat štipendijo

5935 (835) St235
»

Štipendija za dijake

8945 (786) terezijslo
»

Neodobrena štipendija in izredno šolanje?

183821 (3327) St235

Več podobnih tem