Forum » Šola » Je treba podaljšat štipendijo
Je treba podaljšat štipendijo
xsum1 ::
Zanima me, če moram vlogo nanovo poslati za novo šolsko leto ali ne? Namreč odobrena mi je bila od marca do avgusta. Tako je pisalo na odločbi, ampak je bila nakazana tudi v septembru in ne razumem, če je to kaj za nazaj, ker je bila prvič nakazana aprila, ali mi nakazujejo še oktobra kot študentu in pomeni, da jo dobim še enkrat zdaj oktobra?
Ne razumem drugače kako bi še bila nakazana septembra, če je na odločbi pisalo do zadnjega avgusta?
In če moram podaljšati pa dobim spričevalo šele nekje konec novembra lahko vseeno podaljšam in napišem, da bo še priloženo, ali mi bodo zavrnili in moram podaljšat, ko imam dejansko spričevalo, da mi odobrijo? Ne vem potem, če moram dajati kaj v mirovanje za 2 meseca ali kako je.
Ne razumem drugače kako bi še bila nakazana septembra, če je na odločbi pisalo do zadnjega avgusta?
In če moram podaljšati pa dobim spričevalo šele nekje konec novembra lahko vseeno podaljšam in napišem, da bo še priloženo, ali mi bodo zavrnili in moram podaljšat, ko imam dejansko spričevalo, da mi odobrijo? Ne vem potem, če moram dajati kaj v mirovanje za 2 meseca ali kako je.
- polepsal: Mavrik ()
StandAgainst ::
Štipendije se nakazujejo za nazaj, torej septembra si dobil štipendijo za mesec avgust.
To je potem to?
No, ampak za naprej ne vem kaj narediti, jim pišem za mirovanje ali vložim ko dobim potrdilo novembra
No, ampak za naprej ne vem kaj narediti, jim pišem za mirovanje ali vložim ko dobim potrdilo novembra
St235 ::
Odvisno za kakšno štipendijo gre. Za zoisovo se spomnim, da so bili roki za prijavo za naslednje leto nekje v avgustu. In če si zamudil rok ni bilo štipendije.
Našel:
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podr...
Torej zioisova je bil rok:
Vlogo za pridobitev Zoisove štipendije morajo oddati:
dijaki: do 9. 9. 2013,
študenti: do 9. 10. 2013,
Državna pa:
Sicer pa naj DIJAKI vlogo za dodelitev državne štipendije vložijo v mesecu avgustu, da bodo ob izpolnjevanju pogojev upravičeni do državne štipendije s 1. septembrom.
ŠTUDENTI naj vlogo za dodelitev državne štipendije vložijo v mesecu septembru, da bodo ob izpolnjevanju pogojev upravičeni do državne štipendije s 1. oktobrom.
V mesecu avgustu (dijaki) oziroma septembru (študenti) lahko vlagatelji na pristojni center za socialno delo vložijo tudi NEPOPOLNO vlogo, če se zaradi vpisnih rokov posameznih izobraževalnih ustanov do takrat še ne bodo mogli vpisati.
Če še nisi vložil vloge in si dijak (sklepam glede na to, da imaš pogodbo do avgusta) potem si že zapravil najmanj eno štipendijo.
Našel:
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podr...
Torej zioisova je bil rok:
Vlogo za pridobitev Zoisove štipendije morajo oddati:
dijaki: do 9. 9. 2013,
študenti: do 9. 10. 2013,
Državna pa:
Sicer pa naj DIJAKI vlogo za dodelitev državne štipendije vložijo v mesecu avgustu, da bodo ob izpolnjevanju pogojev upravičeni do državne štipendije s 1. septembrom.
ŠTUDENTI naj vlogo za dodelitev državne štipendije vložijo v mesecu septembru, da bodo ob izpolnjevanju pogojev upravičeni do državne štipendije s 1. oktobrom.
V mesecu avgustu (dijaki) oziroma septembru (študenti) lahko vlagatelji na pristojni center za socialno delo vložijo tudi NEPOPOLNO vlogo, če se zaradi vpisnih rokov posameznih izobraževalnih ustanov do takrat še ne bodo mogli vpisati.
Če še nisi vložil vloge in si dijak (sklepam glede na to, da imaš pogodbo do avgusta) potem si že zapravil najmanj eno štipendijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Navadna je to, državna
In nisem. Ker kot pravim spričevala še ne bo do novembra nekje tako da ne vem ali naj vložim pa jim povem, da bo šele takrat priloženo ali jim pišem za mirovanje?
In nisem. Ker kot pravim spričevala še ne bo do novembra nekje tako da ne vem ali naj vložim pa jim povem, da bo šele takrat priloženo ali jim pišem za mirovanje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xsum1 ()
St235 ::
Kaj državna štipendija se podeljuje tistim z učnimi težavami?
Daj preberi link, ki sem ti ga dal. In ja, septembersko štipendijo ne boš dobil, ker boš prepozno vložil vlogo. In ker boš očitno raje še kak teden bluzil po forumu boš kaj kmalu tudi ob oktobrsko.
Daj preberi link, ki sem ti ga dal. In ja, septembersko štipendijo ne boš dobil, ker boš prepozno vložil vlogo. In ker boš očitno raje še kak teden bluzil po forumu boš kaj kmalu tudi ob oktobrsko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 498880 (12622) | MIHAc27 |
» | 26 leto starosti in opcijeOddelek: Šola | 7420 (5245) | SaXsIm |
» | Neodobrena štipendija in izredno šolanje?Oddelek: Šola | 3852 (3358) | St235 |
» | Rabim pomočOddelek: Šola | 1269 (1208) | dave2 |
» | Zoisova štipendijaOddelek: Šola | 9785 (7611) | Steinkauz |